Üniversite Enerji Mühendisliği
-
Muridler ben lise 4de okuyorum. Bu yıl ygs lys giricem 4yllık enerji mühendisliği istiyorum lisede kendi bölümüm bu kazanamazsam 2yllıgına gidicem netten araştırdım ama bulamadım Eskişehirde 2 yıllık veya 4 yllık enerji mühendisligi bölümü olan bir üniversite bileniniz varmı?
-
hocam bu tür seyler icin niye konu acıyorsunuz ki.. 2010'un kataloguna bak, varsa vardır, yoksa yoktur. veya en kısasından eskisehirdeki üniversitelerin bölümlerine bak. ki sanmıyorum 2 yıllık olsun..
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bu tür seyler icin niye konu acıyorsunuz ki.. 2010'un kataloguna bak, varsa vardır, yoksa yoktur. veya en kısasından eskisehirdeki üniversitelerin bölümlerine bak. ki sanmıyorum 2 yıllık olsun..
-----------------------------Dersanedeki katalogda 4yllıklar var sadece 2yllık yazmıyor ondan açtım konuyu
-
Sor dostum sor tabi başka nere sorcna :) bakma sen andrei ye
-
4 yıllık mühendislik olmaz hocam. kusura bakma ama bunu bilmiyorsan enerji mühendisliğine hiç bakma.
enerji teknikerliği gibi bölümler var myo larda onlara bak dgs ile mühendisliğe geçişleri vardır onların. diğer elektrik ve enerji ile ilgili 2 yıllık myo lardan mühendisliğe dgs vardır muhtemelen onları incele armut piş ağzıma düş yok google gibi bir dostun var senin herşeyi bilen.
-
enerji mühendisi ne laaa :|
-
wert bunu yazdı:
enerji mühendisi ne laaa :|
-----------------------------enerji içeceği filan yapıyor ya mezun olmadan redbull kapıyo:D
mühendisliklerin branşlaşmasının örneklerinden biri işte çokta güzel oldu çokta iyi oldu
-
myo'dan müh. degil tekniker çıkarsın arkadasın dedigi gibi ondan da alcagın maaş cüz-i s.kndirik bişey olur 4 yıllıga kas sen idealistsen 1 sene daha bekle
-
non_stop bunu yazdı:
myo'dan müh. degil tekniker çıkarsın arkadasın dedigi gibi ondan da alcagın maaş cüz-i s.kndirik bişey olur 4 yıllıga kas sen idealistsen 1 sene daha bekle
-----------------------------2yllıktan dgs giricem 4yllık için ama dedigin gibi hedef 4 yllık
-
enerji sistemleri mühendisliği versek ?
-
aklıma cem yılmaz geldi. are you readyyyy:D:D