Üniversite Hayalim Yine Yalan Oluyorum Sanırım :(
-
Mürid Kardeşlerim Bu Öss illetinden Herkesin Cektigi gibi bende çok cektim 90 dogumluyum meslek lisesi cıkışlıyım mezun oldugumdan beri 2 yıllık başvuruları yapıyorum ama nihayetinde 3 senedir bir yere yerleşemiyorum Geçen Sene Öss Sınavına Girdim Kendimce Güzel Puan Yaptım 220 aha dedim bu sene girerim diye yine olmadı
Bu sene öss girmedim direk geçiş hakkımı kullanayım dedim bu sene yerleşirim dedim 24 tercihimin 24 doldurdum nihayetinde hiç birine bu senede yerleşemedim Önümde Birde Askerlik Var Askere Gitmekden Korkmuyorum Ama Hiç Yokdan Diyorum 2 Yıllık Bitireyimde Öyle Gideyim Diyorum Birde Bu ek Kontejanlardan Yerleşme Varmış Birde Onu Denicem Oda Olmazsa AcıkÖgretime Arkadaşlar Girersin diyorlar Ama Tamda Bu konu Hakkında Bilgim yok ne Yapıcagıma Kararsızım Siz Olsanız Ne yapardınız Önerilerinizi AlayımYardımlarınızı Bekliyorum Mürid Kardeşlerim :)
-
Ek tercıhlerde doldur hocam bos yerlerı ,birde en sona açık öğretim yaz kendını guvenceye al .Açıktan da olsa bır unıversıte dıploması al.
-
85 dogumluyum Daha yeni gidecem üniye oda aöf
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------
Ek tercıhlerde doldur hocam bos yerlerı ,birde en sona açık öğretim yaz kendını guvenceye al .Açıktan da olsa bır unıversıte dıploması al.
-----------------------------benim de amacım o zaten ozaman iyi kötüde olsa bir diploma olsun elimde
-
Diger Mürid Kardeşlerimin Yorumlarınıda Alabilirmiyim :)
-
hocam 220 + okul puanı ile girmen laızm rahat
50 okul puanı gelse 270 çok rahat girersin heryere nasıl kazanamadın arkadaş 248 le balıkesire girdi :S
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hocam 220 puan geçen sene yaptım ondada her yeri yazdım yine tutmadı bu sene öss giremedim