Üniversite Hazılrık Sınıfını Atlamak
-
beyler bu sene gitcez inşallah nasıl atlarz atlayan bu sınvan bi kaç kursa gittim fiyat alıyım dedim 600 çektiler biraz daha az paralı nasıl ahlelderiz cd den falan herşey ... nasıl olur
-
bol bol ingilizce(tr altyazılı) dizi ve film izle ben 3 ay izledim(1 yaz boyunca) yaladım yuttum ingilizceyi ;)
-
kurs falan hikaye gidiyosun kitapçıya bir tane intermediate bir tane de upper intermediate kitap alıp sular seller gibi ezberliyorsun sonra internette proficieny sınavları bulup çözüyorsun okula göre puanlama değişiyor ben listeningime güveniyodum bizde 5 puandı çok küfür etmiştim writing en fazla puandır bir dünya essay yaz ben sınavda yazmadım kaldım :d benim gibi eşeklik yapma vs.
-
Ben bu sene ankara üni..Hazırlıgı geçtim Kurs falan bahane ...Çok zor değil biraz isteğin olsun öğrenmeye geçersin...En önemli şey kelime bilgisi konuşurken yazarken okurken herşeye kelime lazım bol bol kelime öğren ...Altyazılı film izle kalıp öğren çok işine yarar...
-
Chaoser bunu yazdı:
-----------------------------
kurs falan hikaye gidiyosun kitapçıya bir tane intermediate bir tane de upper intermediate kitap alıp sular seller gibi ezberliyorsun sonra internette proficieny sınavları bulup çözüyorsun okula göre puanlama değişiyor ben listeningime güveniyodum bizde 5 puandı çok küfür etmiştim writing en fazla puandır bir dünya essay yaz ben sınavda yazmadım kaldım :d benim gibi eşeklik yapma vs.
-----------------------------'şiki baba kaseti alıyosun' :) yukarıdaki yorum baya direktifli olmuş :)
-
hoca atlama işi bos valla basta yaptıkları sınav sadece sınıf belırlıo baska bı .... yaramıo !
-
nasıl işe yaramıyor. 1 sene hazırlık okumuyorsun işte kazanırsan. Adı üstünde zaten:P
Kurs murs hikaye olay sende bitiyor, anca başlangıç seviyesi isen kursu öneririm de zaten başlangıç seviyesinden de o sınavı geçmen için mucize lazım:P
-
hazırlığı atlayın keyfinize bakın...
cekilmez hazırlık mazırlık zaten birşey öğretmezler adam gibi, en güzeli atlayın rahatınıza bakın
en önemli şey kelime bilgisidir cok kelime öğrenmeye bakın...