folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniversite Hazılrık Sınıfını Atlamak

Üniversite Hazılrık Sınıfını Atlamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    beyler bu sene gitcez inşallah nasıl atlarz atlayan bu sınvan bi kaç kursa gittim fiyat alıyım dedim 600 çektiler biraz daha az paralı nasıl ahlelderiz cd den falan herşey ... nasıl olur

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    bol bol ingilizce(tr altyazılı) dizi ve film izle ben 3 ay izledim(1 yaz boyunca) yaladım yuttum ingilizceyi ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    kurs falan hikaye gidiyosun kitapçıya bir tane intermediate bir tane de upper intermediate kitap alıp sular seller gibi ezberliyorsun sonra internette proficieny sınavları bulup çözüyorsun okula göre puanlama değişiyor ben listeningime güveniyodum bizde 5 puandı çok küfür etmiştim writing en fazla puandır bir dünya essay yaz ben sınavda yazmadım kaldım :d benim gibi eşeklik yapma vs.

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ACEVENTURA
    ACEVENTURA's avatar
    Erkek
    Ben bu sene ankara üni..Hazırlıgı geçtim Kurs falan bahane ...Çok zor değil biraz isteğin olsun öğrenmeye geçersin...En önemli şey kelime bilgisi konuşurken yazarken okurken herşeye kelime lazım bol bol kelime öğren ...Altyazılı film izle kalıp öğren çok işine yarar...

H.T.M.L How To Meet Ladies
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serrdarr13
    serrdarr13's avatar
    Erkek

Chaoser bunu yazdı:
    -----------------------------
    kurs falan hikaye gidiyosun kitapçıya bir tane intermediate bir tane de upper intermediate kitap alıp sular seller gibi ezberliyorsun sonra internette proficieny sınavları bulup çözüyorsun okula göre puanlama değişiyor ben listeningime güveniyodum bizde 5 puandı çok küfür etmiştim writing en fazla puandır bir dünya essay yaz ben sınavda yazmadım kaldım :d benim gibi eşeklik yapma vs.
    -----------------------------

'şiki baba kaseti alıyosun' :)  yukarıdaki yorum baya direktifli olmuş :)

http://wallpapers-earth.blogspot.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ULKUHAN
    ULKUHAN's avatar
    Erkek

hoca atlama işi bos valla basta yaptıkları sınav sadece sınıf belırlıo baska bı .... yaramıo !

Takke Düstü Kel Göründü:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

nasıl işe yaramıyor. 1 sene hazırlık okumuyorsun işte kazanırsan. Adı üstünde zaten:P

Kurs murs hikaye olay sende bitiyor, anca başlangıç seviyesi isen kursu öneririm de zaten başlangıç seviyesinden de o sınavı geçmen için mucize lazım:P 

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek
    hazırlığı atlayın keyfinize bakın...
    cekilmez hazırlık mazırlık zaten birşey öğretmezler adam gibi, en güzeli atlayın rahatınıza bakın

en önemli şey kelime bilgisidir cok kelime öğrenmeye bakın...
Toplam Hit: 1148 Toplam Mesaj: 8