Üniversite İçi Fakülteye Hazırlık
-
Hazırlık bitti ve Üniversite asıl şimdi başlıyor,çok uzun bir yaz dönemim vardı(4 ay).Bir aydır dinleniyorum ancak çalışmam şart :)
Ders izlenceleri sitelerde mevvutmuş,oradan hem programımı hemde içeriğini öğrenebildim.Sorun ise konu anlatımlı döküman
sizlerden bu konuda yardım istiyorum.
Fizik,Kimya ,Biyoloji,Matematik 1 ve 2
bunların konu anlaımlı pdf oldun vs. hiç fark etmez.
Ayrıca intermediate ve üzeri ingilizce seviyeleri için set vb. yardımcı kaynak ihtiyacım var
Yardımcı olan veya olmaya calısan herkeze çok teşekkur ederim.
Konu hakkında görüş ve tavsiye belirtirsenizde çok memnun olurum.
-
Up
-
up
Biraz yardım lutfen :)
-
Kampüsteki ders notlarını tedarik etmen senin için daha yararlı olacaktır. Alacakların havuz dersi ilerde sana hiç bir şekilde yaramayacak ders topluluğu olduğu için farklı bir kaynaktan çalışmak sana fayda getirmeyecektir.
-
ya hocam bunlara gerek yok.okul başlayınca zaten hepsini ogreticekler.
zaten sen simdi bunlara çalışırsan zaten bunları bolıyorum deyıp derse gitmiyceksin.
o zaman daha pis giricek.
herşey zamanında yapılmalı.siktir et ve tatiline bak.
-
iQsuz bunu yazdı
ya hocam bunlara gerek yok.okul başlayınca zaten hepsini ogreticekler.
zaten sen simdi bunlara çalışırsan zaten bunları bolıyorum deyıp derse gitmiyceksin.
o zaman daha pis giricek.
herşey zamanında yapılmalı.siktir et ve tatiline bak.
iQsuz haklı hocam. Daha çok okuldan soğursun zamanında yapman çok daha iyi olur ;)
-
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim, doğru demişsiniz katılıyorum ancak benim derdim basarı bursu almak ve çift anadal için hak kazanmak, bu yüzden şimdiden bir göz gezdirmeye başlasam fena olmaz diye dusundum :)
konu baslıklarını hocalardan ve siteden temin ettim. Dediğiniz gibi örn;kimya 1. Konu anlatımı buluyorum bakıyorum benimkiyle cok farklı yani doğrudan rastgele genelbiyoloji1.pdf sini cıktı alıp ezberlemiyecem konu konu toparlamayı planlıyorum :)
haklısınız herkez bosver dıyo ancak içim işte :)