folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Universite Kayıt

Universite Kayıt

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

mersin üniye kayıt yaptırcam  herkez uniden oss kayıt belgelerin gelmeden kayıt yaptıramazsın diyor
    ama ben    buyul oss girmedim dikey geciç yaptım  ve kayıt için son 4 gun kaldı 
    bide kayıt için sıralanan maddelerde  askerlikle ilişkisiz belgesi isteniyor
    uninin gonderdiği belgelerde askerlik için 1986 ve altının belge getirmesi şart diyor ben 87 liyim askerden bununla ilgili belge almam şartmı ?

onekine?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    87 liysen 87 86 nın altı mı oluyor hocam hayır. ama onu iyi öğren madem 4 günün kaldı gidip danışmaya neden müracaat etmiyorsun ?

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Eğer 87 doğumluysan askerliğinle ilgili herhangi bir belge götürmene gerek yok, ilgili madde de yazıyor zaten.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek

volkan bunu yazdı:
    -----------------------------

mersin üniye kayıt yaptırcam  herkez uniden oss kayıt belgelerin gelmeden kayıt yaptıramazsın diyor
    ama ben    buyul oss girmedim dikey geciç yaptım  ve kayıt için son 4 gun kaldı 
    bide kayıt için sıralanan maddelerde  askerlikle ilişkisiz belgesi isteniyor
    uninin gonderdiği belgelerde askerlik için 1986 ve altının belge getirmesi şart diyor ben 87 liyim askerden bununla ilgili belge almam şartmı ?

----------------------------- 
    tecil belgesi 86 ve altının yanı 85 84.. die kastedior
    senin askerlik adıne belge goturmene gerek yok

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

4 gün kalmadı kayıtların bitişine p.tesi bitiyor kayıtlar. hafta sonuda kayıt yapmıyolar.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    ben ist deyim uni mersinde neyse askerlik olayında içim rahatladı saolun hacılarda bu oss gelen kart dalgasıne ya haybu oss nin hala bişi gondermediler :(

onekine?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

hocam internette sonuç olmuyo mu bu dikey geçişler için?? yazıcıdan çıktı alıp onu götür..

bizden de ösym sonuç belgesi istendi ama öss bu sene sonuç belgesi göndermedi internet çıktısı alıp getirin dediler..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    hım uninn telini buldum yarın bi arayıp sorıyım dedigin gibiyse cok iyi olur hacı saol

onekine?
Toplam Hit: 697 Toplam Mesaj: 8