Universite Kayıt
-
mersin üniye kayıt yaptırcam herkez uniden oss kayıt belgelerin gelmeden kayıt yaptıramazsın diyor
ama ben buyul oss girmedim dikey geciç yaptım ve kayıt için son 4 gun kaldı
bide kayıt için sıralanan maddelerde askerlikle ilişkisiz belgesi isteniyor
uninin gonderdiği belgelerde askerlik için 1986 ve altının belge getirmesi şart diyor ben 87 liyim askerden bununla ilgili belge almam şartmı ? -
87 liysen 87 86 nın altı mı oluyor hocam hayır. ama onu iyi öğren madem 4 günün kaldı gidip danışmaya neden müracaat etmiyorsun ?
-
Eğer 87 doğumluysan askerliğinle ilgili herhangi bir belge götürmene gerek yok, ilgili madde de yazıyor zaten.
-
volkan bunu yazdı:
-----------------------------mersin üniye kayıt yaptırcam herkez uniden oss kayıt belgelerin gelmeden kayıt yaptıramazsın diyor
ama ben buyul oss girmedim dikey geciç yaptım ve kayıt için son 4 gun kaldı
bide kayıt için sıralanan maddelerde askerlikle ilişkisiz belgesi isteniyor
uninin gonderdiği belgelerde askerlik için 1986 ve altının belge getirmesi şart diyor ben 87 liyim askerden bununla ilgili belge almam şartmı ?
-----------------------------
tecil belgesi 86 ve altının yanı 85 84.. die kastedior
senin askerlik adıne belge goturmene gerek yok -
4 gün kalmadı kayıtların bitişine p.tesi bitiyor kayıtlar. hafta sonuda kayıt yapmıyolar.
-
ben ist deyim uni mersinde neyse askerlik olayında içim rahatladı saolun hacılarda bu oss gelen kart dalgasıne ya haybu oss nin hala bişi gondermediler :(
-
hocam internette sonuç olmuyo mu bu dikey geçişler için?? yazıcıdan çıktı alıp onu götür..
bizden de ösym sonuç belgesi istendi ama öss bu sene sonuç belgesi göndermedi internet çıktısı alıp getirin dediler..
-
hım uninn telini buldum yarın bi arayıp sorıyım dedigin gibiyse cok iyi olur hacı saol