Üniversite Kayıt Hakkında
-
Merhaba hocalar okul kayıt evrakları arasında Mezun Olunan Okulu Gösterir Belge adında bi belge istiyorlar açıklamasıda bu;
0,8 katsayısından veya ek puandan yararlanmış ya da sınavsız geçişle yerleştirilmişseniz, ancak diplomanızda veya mezuniyet belgenizde mezuniyet alanınız belirtilmemişse, hangi okuldan mezun olduğunuzu gösterir resmi belge gerekmektedir. (METEM programlarından mezunların diplomalarında okul adı olarak diplomayı düzenleyen merkezin adı yazılmaktadır.)
bende sınavsız geçişle yerleştirildim 2012 mezunuyum diplomamda alanım ve dalım yazıyor bu belgeyi almama gerek varmı ?
kayıtlar sadece 3 saat sürüyor g*te gelmeyelim diye kesin bi öğrenim dedim :)
benim diplomada her bok yazıyor alanı dalı felan götürmeme gerek yok heralde böyle bi evrak sıkıntı çıkarmazlar inş

-
Ben zamanında noter tastikli aslı gibidir haliyle birlikte diplomanın aslını da götürmüştüm. Lise diplomamın orjinali hala üniversitede. Benden aldıklarına göre senden de isteyebilirler hocam. Ona göre hazırlıklı git.
-
Hocam bende sınavsız geçişle 2 yıllıga yatay geçiş yaptım , tercih kagıtını üniversiteye kayıt olurkene istemediler zaten senin adın onların sistemlerinde vardır. Sen yinede her ihtamle karşı götür illa birşeyler çıkartırlar onlar. Diplomayı isterler ama kesin yada okulda fotokobisi varsa ögrenci işlerine aslı gibidir onaylatabilirsin boşa para verme o kadar.
JuMaN tarafından 21/Ağu/13 17:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Kayıtlar 2-6 eylül arası son değil mi?
-
yav bunlara diploma yetmiyormu arkadaş saçma sapan şeyler çıkartıyorlar
-
seagate189 bunu yazdı
yav bunlara diploma yetmiyormu arkadaş saçma sapan şeyler çıkartıyorlar
Diploma + 6 adet fotoğraf ikamet kagıtı istemiyorlar galibayinede al sen başka da birşey yok galiba