Üniversite Kayıt Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Merhaba hocalar okul kayıt evrakları arasında Mezun Olunan Okulu Gösterir Belge  adında bi belge istiyorlar açıklamasıda bu;

0,8 katsayısından veya ek puandan yararlanmış ya da sınavsız geçişle yerleştirilmişseniz, ancak diplomanızda veya mezuniyet belgenizde mezuniyet alanınız belirtilmemişse, hangi okuldan mezun olduğunuzu gösterir resmi belge gerekmektedir. (METEM programlarından mezunların diplomalarında okul adı olarak diplomayı düzenleyen merkezin adı yazılmaktadır.)

bende sınavsız geçişle yerleştirildim 2012 mezunuyum diplomamda alanım ve dalım yazıyor bu belgeyi almama gerek varmı ? 

kayıtlar sadece 3 saat sürüyor g*te gelmeyelim diye kesin bi öğrenim dedim :)

benim diplomada her bok yazıyor alanı dalı felan götürmeme gerek yok heralde böyle bi evrak sıkıntı çıkarmazlar inş

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Ben zamanında noter tastikli aslı gibidir haliyle birlikte diplomanın aslını da götürmüştüm. Lise diplomamın orjinali hala üniversitede. Benden aldıklarına göre senden de isteyebilirler hocam. Ona göre hazırlıklı git.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Hocam bende sınavsız geçişle 2 yıllıga yatay geçiş yaptım , tercih kagıtını  üniversiteye kayıt olurkene istemediler zaten senin adın onların sistemlerinde vardır. Sen yinede her ihtamle karşı götür illa birşeyler çıkartırlar onlar. Diplomayı isterler ama kesin yada okulda fotokobisi varsa ögrenci işlerine aslı gibidir onaylatabilirsin boşa para verme o kadar.

JuMaN tarafından 21/Ağu/13 17:56 tarihinde düzenlenmiştir

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Kayıtlar 2-6 eylül arası son değil mi?

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

yav bunlara diploma yetmiyormu arkadaş saçma sapan şeyler çıkartıyorlar

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    seagate189 bunu yazdı

yav bunlara diploma yetmiyormu arkadaş saçma sapan şeyler çıkartıyorlar

Diploma + 6 adet fotoğraf ikamet kagıtı istemiyorlar galibayinede al sen  başka da birşey yok galiba

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
Toplam Hit: 656 Toplam Mesaj: 6