folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Üniversite Kazan Polis Memurunun Tayin Durumu ?

Üniversite Kazan Polis Memurunun Tayin Durumu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By1GKaL
    By1GKaL's avatar
    Erkek

arkadaşlar ben şimdi lise son sınıftayım. bu sene polis meslek yüksek okuluna girip 2 yıl okuyup polis olduktan sonra üniversite okumayı düşünüyorum. polis olduktan sonra üniversite kazanırsam tayinim hemen çıkarmı ? yoksa belli bir süre sonra geçtikten mi tayin isteyebiliyorum ve bu süre ne kadar?

http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/474833.asp 

böyle bir haber gördüm ama illa dava açmak mı gerekiyor ?

üniversitede okuyan polislere üniversitede görevli polis memuru falan yapıyorlarmış istihbarat mı neyse artık internette araştırırken onuda gördüm o tam olarak nasıl bişey ? bağlı olduğun şube amirine mi kalmış bişey mi?

polis olduktan sonra 5 yıl içinde istifa edersem tazminat ödüyorum galiba doğru biliyorum bu süreyi, 5 yıl dan sonra istifa etsem sorun yok doğrumu biliyorum ?

polis meslek okulundayken bırakırsam ne olur yine tazminat öder miyim? 

son olarak polis meslek yüksek okuluna başlamayı düşünen birisine başka konularda ne gibi tavsiyelerde bulunabilirsiniz ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

bende pmyo sınavına girecem bu sene!!

Gecen sene yedekteydim sıra gelmedi bana bu sene olacak insallah!!

Fikirlerinizi alalım

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1. si PMYO dan sonra Anadolu üniversitesinde açık öğretim programlarından izin verilenlere 3. sınıftan devam ediyorsun.Yani tekrar üniv. sınavına giripte bi yerde okumak gibi bir derdin olmuyor. Muhtemelen de 2 senede o bölümü bitirip üniversite mezunu olarak meslek hayatına devam ediyorsun.

2.si Polis olarak göreve başladıktan sonra örgün eğitim veren bir üniv. bitirmen çok zor. 12/24 çalışma sistemiyle çalışılır genelde. Bu yüzden derslerine devam edemezsin. O yüzden ilk şık daha bi mantıklı sanki.

3.sü ise normal üniv sınavlarına gir git okulunu oku. 4 yıl bittikten sonra POMEM sınavlarına gir. orda eğitim 6 ay. sonra git polis ol. gibi gibi...

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
Toplam Hit: 3409 Toplam Mesaj: 3