folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Üniversite Kütühanelerine Ulaşım

Üniversite Kütühanelerine Ulaşım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnkr
    cnkr's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar:

Benim bir problemim var şuanda yüksek lisans aşamasındayım ve ingilizce genel olmak üzere e-kitaplara ihtiyacım var ancak bildiğiniz yada bilmediğiniz gibi oxford cambridge vs vs üniversiteler kütüphanelerindeki kitapları online olarak satışa sunuyorlar şimdi bunları almak için ya kredi kartınızın bol  limitli olması gerekiyor ya da bu bol limitli kartı olup da kullanıcı adı ve şifresi olan birinden hesabını kısa süreliğine almak gerekiyor.Şuanda neredeyse online kaynakların tümünü edinmiş durumdayım türkiyede pek gelişmemiş lsada yurtdışında bilinen 2-3 büyük e kitap sitesinden tüm kaynakarı yükledim kısmet olursa yakın bir zamanda kendi bilgisayarımı sorgulamaya acacağim.

Bugüne kadar ne ilginiz oldu bilemem ama

What is a nation?

bunu amazon.com da aratırsanız kitabın fiyatını göreceksizniz...

Şimdi benim sizden ricam bu konuda elinde herhangi br okuldan ücreti üyelik sahibi olanınız varsa bana bu konuda yardımcı olması, hertürlü teklife açığım Yani Amerikalılara dolar yardımında bulunmak emin olun hiç hoş değil...

Yapacağınız her yardımın karşılığını ödeyebilirim umarım beni anlarsınız ercekten ülkemz akademik alanda kaynak fukarası...

cenk@hotmai.fr  yazarsanız en kısa sürede cevap veririm..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnkr
    cnkr's avatar
    Erkek
    cnkr bunu yazdı:
    -----------------------------

Merhaba arkadaşlar:

Benim bir problemim var şuanda yüksek lisans aşamasındayım ve ingilizce genel olmak üzere e-kitaplara ihtiyacım var ancak bildiğiniz yada bilmediğiniz gibi oxford cambridge vs vs üniversiteler kütüphanelerindeki kitapları online olarak satışa sunuyorlar şimdi bunları almak için ya kredi kartınızın bol  limitli olması gerekiyor ya da bu bol limitli kartı olup da kullanıcı adı ve şifresi olan birinden hesabını kısa süreliğine almak gerekiyor.Şuanda neredeyse online kaynakların tümünü edinmiş durumdayım türkiyede pek gelişmemiş lsada yurtdışında bilinen 2-3 büyük e kitap sitesinden tüm kaynakarı yükledim kısmet olursa yakın bir zamanda kendi bilgisayarımı sorgulamaya acacağim.

Bugüne kadar ne ilginiz oldu bilemem ama

What is a nation?

bunu amazon.com da aratırsanız kitabın fiyatını göreceksizniz...

Şimdi benim sizden ricam bu konuda elinde herhangi br okuldan ücreti üyelik sahibi olanınız varsa bana bu konuda yardımcı olması, hertürlü teklife açığım Yani Amerikalılara dolar yardımında bulunmak emin olun hiç hoş değil...

Yapacağınız her yardımın karşılığını ödeyebilirim umarım beni anlarsınız ercekten ülkemz akademik alanda kaynak fukarası...

-----------------------------

yazmıım doğrusu cenk@hotmail.fr olacak üzgünüm...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    library.cu.edu.tr girersen hoca elektronik olarak bircok universitenin kutuphanesinden yararlanabilirsin ,uyelik neyim sorunu olur biraz ugrasirsan cozersin :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnkr
    cnkr's avatar
    Erkek

Dostum üzgünüm ama linkler sorunu çözmüyor:(

Bende yüzlerce link var ama emin ol hiçbirinde birşey yok önemli olan kitap bulabilmek dergi okuyacak kadar çağdaş durumda değiliz bizim biraz daha geriden başlamamız gerekiyor...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Napcaz ben onu anlamadım?

---------------------------------------- 

Timothy Baycroft, Mark Hewitson, What Is a Nation?: Europe 1789-1914
    Oxford University Press | ISBN 0199295751 | 2006 | PDF | 2 MB | 392 pages

Dosya:

http://uploaded.to/?id=85ud4n 

"Less is More"