Üniversite Not Sistemi?
-
Ben bu sene Yıldız Teknik MYO okulunda okuyom da notlar A,A-,B,B- falan geldi bunların sayısal karşılığını bilen var mı ya A,B,C,D,F ye kadar araştırdım falan sordum kimse bilmiyom dedi burda bilen vardır diye konu açtım...
-
aa 4.0
ba 3.5
bb 3.0
cb 2.5
cc 2.0
dc 1.5
dd 1.0
fd 0.5
ff 0.0
bizde böle ki sizdede öledir
-
bizim okulda CC 4 Lük sistemde 2 ye denktir.
ODA 100 LÜK SİSTEMDE 60 A DENKTİR
DD 1"E DENKTİR.
BU YILYİNE DEİŞTİ BİZİM SİSTEM bilen varsa şu 50 lik sistemi hani finalden 50 alamayınca direk kalanlar. o geldi şimdi bize. üstelik 50 yiy geçecen bide ort. 60 olacka diğer bölümleri bilmem ama bizim bölümde bu sistemle geçebilicek örenci sayısı bi elin paramını geçmez ki geçmedide 3 gündür açıklanıo final ller sonuç rezalet :S:S:S:S
yine açacam abuk subuk gelecek konuları Pfff
-
50 ye kadar alınca zaten snn için farketmez:D hoca barajı çekmezse aşağı yukarı, 50 DD 55 DC 60 CC 70 CB 75 BB 85 BA 90 AA
-
yeni gelenler için bizim üni de de harfli sisteme gecildi baraj fln olayları hani ama bizde öle deil vizenin yüzde 40 ı finalin yüzde 60 ı.final in 50 nin altında olursa direkt olarak kalırsın.bize kolay geliyo bole gecemek ama baska üni lerde nasıl olur bilemem bu arada benm üni MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ/ HATAY
-
ii o zman notlarım güzel benim
-
çan varsa işler değişebilir
-
xylgn_ bunu yazdı:
-----------------------------
çan varsa işler değişebilir
-----------------------------o zman ben çandan yırttım=)
-
şu bünye bi aa görmedi ömründe ah ulan ahh :|
ayrıcada çan güzel sistemdir hele sınıf tembelse süper sistemdir orta kalitedeki ünilerde yata yata geçme sebebidir memnum memnunuz.
-
arkadasım bende yıldız teknikteydim soyluyorummm
a 4
a- 3.7
b+ 3.3
b 3
b- 2.7
c+ 2.3
c 2
d+ 1.7 gerisni bilmiyom d+ ve c- sartlı gecme