Üniversite Okuyan Müridler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Müritler geçen dönem Din Kültürü ve Ahlak bilgisi dersini kredi yetmediğinden alamadım (Sınıf Öğretmenliği okuyorum).

daha doğrusu 3 ders alamadım ama Din kültür yaz okulunda açılmıyo diğerleri açılıyo.

Ünideki müritler yardımcı olabilir mi bu konuda?

sizin üniversitenizde yaz okulunda açılıyor mu diye?

yoksa okul 3,defa bidaha uzayacak..

Edit: Dokuz eylüldeyim.

@Mod, Forumda hangi bölüme açayım ??

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

o dersi yaz okulu olan bi başka ünide verebilirsin diye biliyorum.

konu vukat ya da genel

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Hybris bunu yazdı:
    -----------------------------

konu vukat ya da genel

genele açmıştım silindi işte genele açılmaz diye neyse dostum zaten derdim o hangi ünide açılıyor onu bilmiyorum.

Tek tek ünilerin web sayfalarına bakıyorum ama çoğunda açılan derslere ulaşamıyorum.

çok üni okuyan var en azından bizim üni şu burda açılıyor ya da şurda duydum açılıyor diyen olursa öyle ulaşabilicem.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Humanka
    Humanka's avatar
    Dişi

joe_black bunu yazdı:

Hybris bunu yazdı:

konu vukat ya da genel

genele açmıştım silindi işte genele açılmaz diye neyse dostum zaten derdim o hangi ünide açılıyor onu bilmiyorum.

Tek tek ünilerin web sayfalarına bakıyorum ama çoğunda açılan derslere ulaşamıyorum.

çok üni okuyan var en azından bizim üni şu burda açılıyor ya da şurda duydum açılıyor diyen olursa öyle ulaşabilicem.

Yaz okulunda açılacak derslerin ilanı üniversiteden üniversiteye değişir. Bazısı panoya asar , bazısı sitesine koyar. Bizim okul müthiş teknoloji ıslahına rağmen panoya asıyordu ( sanırım başka okuldan gelen öğrencilerle uğraşmak istemediklerinden ) Sana tavsiyem Türkiyedeki bütün üniversitelerin telefon numaralarını ve okulların öğrenci işleri personelinin mail adreslerini edin. Tek tek telefonla ve maille ulaşıp birinci ağızdan soracaksın. Mutlaka bir tanesinde açılıyordur. Ben de senin durumundaydım sitelerden hiçbirşey edinemedim ve telefonla aradım. Tam umudum kırılmaya başlarken sakarya üniversitesinde bulmuştum açılan dersi gittim ve aldım :) Şuan mezunum. Tavsiyem okulu uzatacağına harran üniversitesi bile olsa kalk git al dersini. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rocketadam
    rocketadam's avatar
    Erkek

hacı din kültürünün açılması çok zor bir olasılık keşke dönem başında bu dersi alıp açılabilecek bir dersi bıraksaydın cacık bi derse dönem uzayacak gibi... up niyetine.

Bir milletin zenginliği hisse senetleri değil, hissi senetleridir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Humanka bunu yazdı:

Yaz okulunda açılacak derslerin ilanı üniversiteden üniversiteye değişir. Bazısı panoya asar , bazısı sitesine koyar. Bizim okul müthiş teknoloji ıslahına rağmen panoya asıyordu ( sanırım başka okuldan gelen öğrencilerle uğraşmak istemediklerinden ) Sana tavsiyem Türkiyedeki bütün üniversitelerin telefon numaralarını ve okulların öğrenci işleri personelinin mail adreslerini edin. Tek tek telefonla ve maille ulaşıp birinci ağızdan soracaksın. Mutlaka bir tanesinde açılıyordur. Ben de senin durumundaydım sitelerden hiçbirşey edinemedim ve telefonla aradım. Tam umudum kırılmaya başlarken sakarya üniversitesinde bulmuştum açılan dersi gittim ve aldım :) Şuan mezunum. Tavsiyem okulu uzatacağına harran üniversitesi bile olsa kalk git al dersini. 

o kadar ünili mürit var illaki biri biliyodur diye açtım konu mühim.

finallerden sonra olmadı oturup tek tek arıcam artık son çare. kpssye de bizim öğrenci işlerindeki mendebur memuru sokcam.

@rocketadam saoalsın hocam. işte ilk dönem örenciişlerindeki memur sen git seç gel derslerini (Webden Kayıt) sonra gel bu iki dersi de fazladan veririz dedi ondan rastgele seçtim. (Daha doprusu açılmayan 1 ders daha var o ile bunun arasında seçim yapmam gerekti.)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

hocam o dersi yaz okulunda açmaz çoğu yer diye tahmin ediyorum. eğer son dönemin değilse dilekçe ile %50 fazla krediye başvur o derside al.

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

mavitutku bunu yazdı:

hocam o dersi yaz okulunda açmaz çoğu yer diye tahmin ediyorum. eğer son dönemin değilse dilekçe ile %50 fazla krediye başvur o derside al.

vermiyo burdaki o...ç... ları.

geçen dönem 2 kredilik skik dersi bile vermediler. dekan yardımcısına kadar gittim. skine takan olmadı.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

up olsun müridler..

Eğitim fakültesinde okuyan müridler, yaz okulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi açılıyor mu?

sizin vardır arkadaşınız vardır, onun arkadaşı vardır.. 

10 15 güne kadar bulmam gerekiyor.

1 haftaya çıkmazsa artık tek tek ünileri arıcam, umarım birisi çıkar der o zamana kadar..

Toplam Hit: 986 Toplam Mesaj: 9