Üniversite Sınav İtirazı Hakkında?
-
arkdaşlar. şöyle bir durum var
sosyoloji dersinden ilk vize %25 birtane ödevimiz vardı kitap okuyup özetini teslim etme ondan alacağımız notta %25 son final da %50 idi şimdi sınavlar açıklanmış benim ödev yok gibi gözüküyor ama ben ödevi zamanında teslim ettim. hoca odasında yoktu 6 7 kişi asistanına verdik ve orda bir kağıda verdiğimize dairde imza attık?
şimdi hocaya nasıl ulaşabilirim sınav itiraz dilekçe ile yapılıyor üni muğlada benim ille muğlaya gitmem gerekirmi dilekçe yazsam ve onu muğladaki arkdaşıma faxlasam oda elden verse filna olurmu?
-
hojaa onları vizenin icine katıolar
-
yok dostum öyle dğeil . çünkü 3ayrı not göstermesi lasım öyle ödevi gözükenlerde mesela vize notu ödev notu final notu var
bende vizeve final gözüküyo ödev için 0 demiş ama 0 olması imkinsız çünkü ödevi yapan birine zaten en az 70 lik bir durum söz konusu
-
Hocayla samimiyetine baglı. Samimiysen tel aç yada mail at, yok değilse ve notu istiyosan gideceksin okuluna
-
Hoca eğer uğraşmak istemesse şu bahaneyi öne sürecektir; Bi daha ki dönem hallederiz.
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca eğer uğraşmak istemesse şu bahaneyi öne sürecektir; Bi daha ki dönem hallederiz.
-----------------------------
dostum öncellikle umarım iyisindir:)sonrada bende derimki çüktütürme bana birdahaki dönemni.
çünkü birdahaki dönem dersim yok.
ve bu adamın dersini geöçen yıl veremedim yaza veririm dedim yaz okulunda adam dediki vize yapmıcam gelmeyin sorudk eminmisin diye eminim dedi bende dersten erken çıktım adam yapmıcam dedi diye sorna arada gelmiş demiş sınıfa ben öle dedim ama yasa olarak yapamam lazımmış demiş benimde o sınıfta hiç arkdaşım olmadığı için vizesine giremedim siki sikine geçemedik.
adama gtitim söledim adamda sen gelicektin diyo ulen gelicektim sen gelme dedin benim o sınıfta arkdaşım olmak zournda değilki. kaldıki bu hocanın size basında yer alan haberlerinide vereyim bakın
http://www.milliyet.com.tr/2006/11/01/son/sontur25.asp
kendisi amerikaya 239 bin doları takan bir hoca işte:) bu yönünü seviyourm
-
maille filan ulaşıyım deme sklemiyo o.ç.ları. insan bi olmaz die bari cevap atar
-
Sende hayatının hatasını yapmışsın be kardeşim :|
Ben sana diyim o ödev bulunamaz... Olan senin nota olur.