folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniversite Sınavı İçin Fizik Kitabı Önerileriniz?

Üniversite Sınavı İçin Fizik Kitabı Önerileriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tigin59
    tigin59's avatar
    Erkek

hocalar fizikte sıfır altyapım var fiziği kafama sokmam lazım önerileriniz nelerdir tecrübeli akladaşlar

öğle yemeğini yemez o marinada kesti hızı, mühendis değil sanki jigolo.iremde üzdü onca kızı,az saplamadı çuvaldızı,bir nogay vardı bilir o.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

Şimdi değişti mi bilmiyorum; ancak geçen seneki sisteme göre kesinlikle güvender fizik 1-2 konu anlatımlı, ayrıca güvender fizik soru bankası.

Konu anlatımlıdan çalışıp soru bankasından çözünce mükemmel bir set oluşturuyor bunlar. Konu anlatımlının soruları gereksiz zor; ancak soru bankası az soruyla tam randıman veriyor.

He is finding himself.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

konu konu celal aydın yardımcı olabilir bana çok yardımı dokundu keratanın

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Eğer bu sene sınava gireceksen bu saatten sonra en iyi fizik hocası gelse yaramaz.Ama seneye hazırlanıyorsan celal aydın ın konu konu fizik dergileri çok güzel.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aryan
    Aryan's avatar
    Erkek

final üzerine kaynak tanımam. olayı söktükten sonrada Fen bilimleri merkezinin fizik soru bankasını al. professör olursun....

Sigarayı bıraksam diyorum; tamamen sana başlasam... Sen daha çabuk bitirirsin işimi, böyle çok yavaş ölüyorum... // üzüldüm ben; üzdü
Toplam Hit: 1002 Toplam Mesaj: 5