folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniversite Tercihi (Yardım)

Üniversite Tercihi (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

meslek lisesi mezunuyum 9 adet geçiş yapabileceğim 2 yıllık üniversite bölümü var

bunlardan 3 tanesi cazip geldi

1- Bilgi yönetimi ( 4 yıllık bilgi ve belge yönetimine tamamlanabilir ) (iş olanakları ; tüm kamu kurum ve kuruluşları özel hastaneler şirketler vs..)

2-Mobil teknolojisi ( koca türkiyede istanbul beykoz lojistik myo da bölümü var tam burslu 5 kişi alıyor.) ( iş olanakları yukardakine ek olarak bankalar , operatörler vs..)

3-İnternet ve Ağ Teknolojileri ( birincisiyle aynı iş olanakları var. 4 yıllığa tamamlanabilir bilgisayar mühendisliği , öğretmenliği gibi yükseltilebilir.)

en kafama takılanı ise ; hemen hemen tüm üniversitelerde bölümü olan sadece adı var tadı yok bilgisayar programcılığı ( 4 yıla tamamlanabiliyor mühendislik imkanı var) ( ancak iş sahası olarak ilk 3 e göre kısır. sadece özel şirketlerde çalışılabilir.)

her öğrenci gibi kafam karışık. ilk 3 meslekte kötü üniversite iyi bölüm

kafamı kurcalayan bilgisayar programcılığında ise iyi üniversite kötü bölüm gibi duruyor.

fikirlerinizi bekliyorum hocalar.. şimdiden teşekkürler

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

konun altta kalmasın, bilgi ve belge yönetimini ben de merak ediyorum

memento mori.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Hacı git meslek ögretmenlerinle yap ben öyle yaptım çok kafa karışıyor çoook

ZalımMadam.10.07.24
Toplam Hit: 492 Toplam Mesaj: 3