folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniversite Ve Lise Hakkında Bazı Sorular

Üniversite Ve Lise Hakkında Bazı Sorular

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Ark. bu soruları cevaplarsanız cok güzel olur ya.Bir sürü soru sorup msn de bunaltıyorum milleti belli bir zaman sonra adamlar sıkılıyor :)

Bende burdan sizinle sorularımı paylaşayım dedim.Cevap verenler soru numarasını yazıp cevap verirse güzel olr.

1.Ticaret lisesinin web programlama bölümünü eşit ağırlıkdan okursam ne fark eder sayısal yada sözel okursam ne fark eder ?

2.Web programlanın bölüm olarak adı değişiyor mu meslek yüksek okulunda ?

3.Ticaret lisesinden mezun olunca direk 2 yıllık olarak sınavsız meslek yüksek okuluna gecebiliyormuyum ?

4.Meslek yüksek okulunda web programlama bölümünü bitirmem için sayısal mı okumam lazım ?

Cevapları alırsam tam süper olacak.Bunları bizim rehberlik hocasına sormustum okulda adama 1-2 soru sorunca üf püf ediyor bende daha sormadım.Cevaplayan olursa sevinirim :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

web prgramlama değilde galiba bilgisayar olarak genel ismi var içinde VB,C gibi yazılım ve dreamweaver Flash gibi şeyler gösteriyorlar ..

---Bütün sorularını bence gidip Okullara yada Rehberlik hocalarına sor sonra başın ağrımasın....

"Less is More"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Bilen varsa msn bırakır ordan da bana yardım edebilir
Toplam Hit: 670 Toplam Mesaj: 3