folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniversitede Bölüm Değiştirmek(?)

Üniversitede Bölüm Değiştirmek(?)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C-M-D
    C-M-D's avatar
    Erkek

Merhaba Hocalar,

Ben bu yıl üniversiteye girmeye hak kazandım.Reklamcılık okumak istiyordum ama Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünü kazandım.

İkinci yıldan Reklamcılığa geçmem için neler yapmam lâzım..

+

Yeditepe Üniversitesi'ni kazandım ama İstanbul hakkında pek bir bilgi birikimine sahip değilim.İstanbul yol haritasından biraz baktım ama nedir,ne değildir tam bilemiyorum.Bilen varsa Yeditepe Üniversitesi  hakkında da biraz bilgi verirse çok sevinirim.(Bulunduğu yer,vs.vs)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    yeditepede 2 kuzenım okudu.okul kayışdagında.kadıköye cok cok uzak degil diye biliyorum.Özel okul oldugu icin cok kasmıyorlar gibi duruyor ama gerizekalı cok oldugu icin geneldekalan oldugunu duydum.Okuyan adama cok güzel okul.Bilgi birikimi ve hocalar olsun yeterli şekildeymiş.Paralı züppe çok oldugunu duydum.Ayrıca siyah mercedes ve koruma ile gelen ve 3-4 ogrencı bırlesıp helikopter taksi tutup gelen oldugunu duydum.Kışlarıda soguk olurmuş genelde.Tabiat olarakta güzel diyorlar.Bedrettin Dalanda iyi bir amcadır.(yeditepenin sahibi)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C-M-D
    C-M-D's avatar
    Erkek

cordelian bunu yazdı:
    -----------------------------
    yeditepede 2 kuzenım okudu.okul kayışdagında.kadıköye cok cok uzak degil diye biliyorum.Özel okul oldugu icin cok kasmıyorlar gibi duruyor ama gerizekalı cok oldugu icin geneldekalan oldugunu duydum.Okuyan adama cok güzel okul.Bilgi birikimi ve hocalar olsun yeterli şekildeymiş.Paralı züppe çok oldugunu duydum.Ayrıca siyah mercedes ve koruma ile gelen ve 3-4 ogrencı bırlesıp helikopter taksi tutup gelen oldugunu duydum.Kışlarıda soguk olurmuş genelde.Tabiat olarakta güzel diyorlar.Bedrettin Dalanda iyi bir amcadır.(yeditepenin sahibi)

Hocam yazdıklarını okurken bir yandan kola içiyordum,boğazımda kaldı...

Ne Mercedes'i,ne helikopteri..

Bende motor alacak birikim yok... (=

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    ozel uniler cok garip hoja gecen sene bnm arkadas bahcesehirde ic mimarlik kazandi ama birascik daa para verip endustriyel tasarima kayit yaptirmisti..paranin gozu kor olsun (=

imza
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dumanemre
    dumanemre's avatar
    Erkek
    ben o gün gittim yeditepe üniv tanıtım gününe..Kadıköye çok uzak değil demiş  arkadaş.özel araban varsa her yer yakın.Ama belediye otobusu tercihince kadıkyö ile yeditepe arası nerdeyse 1 saati geçiyor..yol uzundur o bakımdan biz öğrenci kesime

.İnilmeyince kuyuya çıkılmıyor taht-ı Mısıra.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    C-M-D bunu yazdı:

cordelian bunu yazdı:

Hocam yazdıklarını okurken bir yandan kola içiyordum,boğazımda kaldı...

Ne Mercedes'i,ne helikopteri..

Bende motor alacak birikim yok... (=

olanları soledım ben hocam :) benım kuzenlerımde burslu okudu bizdede yoktu helikopter araba:D

@dumanemre

hocam ben tahmini söyledim gerçekte gitmedim.tabikide sen istanbulluysan daha ii biliyorsundur kusura bakma.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    19'a binersen yeditepe kadıköy arası 20-25 dk gece 11e kadar otobüs 12-1e kadarda minibüs var.Ben 5 yıldır ordayım ne korumayla gelen nede helikopterle geleni gördüm.Ferrarisi porshesi olan arkadaşım var ama dedigin öküzlükleri yapanlarla daha tanışmadım.Çok kasmıyorlar demişsin bölümüne göre degişir mühendisliklerde hukukta tıpta annanı aglatıyorlar.Gecme koşuluda ilk yıl iyi bir not ortalaması yaparsan bir kolaylık saglanır

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C-M-D
    C-M-D's avatar
    Erkek

sandman bunu yazdı:
    19'a binersen yeditepe kadıköy arası 20-25 dk gece 11e kadar otobüs 12-1e kadarda minibüs var.Ben 5 yıldır ordayım ne korumayla gelen nede helikopterle geleni gördüm.Ferrarisi porshesi olan arkadaşım var ama dedigin öküzlükleri yapanlarla daha tanışmadım.Çok kasmıyorlar demişsin bölümüne göre degişir mühendisliklerde hukukta tıpta annanı aglatıyorlar.Gecme koşuluda ilk yıl iyi bir not ortalaması yaparsan bir kolaylık saglanır

Peki hocam bölümü nasıl değiştirebiliriz?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    sandman bunu yazdı:
    görsel iletişim tasarım için konuştm ben hocam adam olana egitim heryerde agırdır.Ayrıca sölediklerim yalan degil.gerizekalı degiliz yalan söyleyelim.Bende egede okuyorum ama gün içerisinde görmedigim bircok olay olmakta.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dumanemre
    dumanemre's avatar
    Erkek

@cordelian

hocam maksat sana cevap vermek değildi sadece  bilgi isteyen arkadaşa birşeyler vermekti..

-------------------- 

bu arada özel ünivde hocam paran varsa her türlü bölüm değiştirirsin.

he birde aysun kayacı mı kayıcımı denen mal karıda o ünivde..gereksiz bir bilgi  ama parası olan gerçekten o üniversitede istediğini yaptırır..

.İnilmeyince kuyuya çıkılmıyor taht-ı Mısıra.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

cordelian bunu yazdı:
    sandman bunu yazdı:
    görsel iletişim tasarım için konuştm ben hocam adam olana egitim heryerde agırdır.Ayrıca sölediklerim yalan degil.gerizekalı degiliz yalan söyleyelim.Bende egede okuyorum ama gün içerisinde görmedigim bircok olay olmakta.

ben sana geri zekalısın mı dedim...ama dedigin olayları çok duydum ne görene rastladım nede gördüm.

Dostum bölüm degiştirme her fakültede farklı ama çogunlukla 3.0 ortalamanın üstünde sorun çıkartmıyorlar.

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
Toplam Hit: 1766 Toplam Mesaj: 11