folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniversitede Organizasyonlar

Üniversitede Organizasyonlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bulunduğum üniversitede (Kiev) etkinlikler yapmayı düşünüyorum.Bugün öğrenci birliği ile görüştüm bir fikrin olduğunda bize getir beğenirsek reklamını,duyurusunu biz yaparız sen yönetirsin dediler.
    Aklımda kısa film çekmek vardı ama üyeler biz film çekmiyoruz dediler.

Facebookun kurulus hikayesinde olduğu gibi kız ve erkeklerin fotoğraflarının oylandığı bir site açmayı düşündüm ama buda pek uygun gelmedi.

Aklınızdakileri alayım bakarsınız ilham falan gelir :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

küçük parti organizasyonları düzenleyebilirsin

yada millet daha cool takılıyorsa, yeni sene için güzel bir yerde yemek organizasyonu olabilir, yada spor alanında organizasyon da düzenleyebilirisin

erkekler için futbol kızlar için voleybol vs. çevreyi bilmediğimden ne yapar o insanlar vs bikaç öneride bulundum 

Nerde o eski TBT...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

türkiye konsolosluğuna gidip fikir al, türk lobisinin işine yarayacak projeler üret.

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    DarkFall bunu yazdı

küçük parti organizasyonları düzenleyebilirsin

yada millet daha cool takılıyorsa, yeni sene için güzel bir yerde yemek organizasyonu olabilir, yada spor alanında organizasyon da düzenleyebilirisin

erkekler için futbol kızlar için voleybol vs. çevreyi bilmediğimden ne yapar o insanlar vs bikaç öneride bulundum 

@Kafkaf

Spor olarak bende düşündüm hacı aslında.Burda en yaygın eğlenme şekli şarkı sölemek içki içmek arada da dans etmek :D

Hacı Türk konsolosluğunun işine yarayacak ne gibi bişey olabilir ki :D Maksat üniversite iiçin öğrencileri eğlendirmek ve eğlenmek.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

madem kievdesin transsibirya turu düzenleyin, atalarının topraklarını görürsün nerden geldiğini bilmek güzeldir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

madem kievdesin transsibirya turu düzenleyin, atalarının topraklarını görürsün nerden geldiğini bilmek güzeldir

Aslında çok iyi fikir.Chernobil turu falan düşünüyordumda onlar ilerisi için hocam suan kendime o kadar güvenmiyorum :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

orada yaşayan türkler yada türkiye ile ilişkileri iyi olan işadamlarının işine yarayacak etkinlikler,

mesela yiyecek şenliği yapıp türk markalarından, türk esnafından yardım alabilirsin. Veya bir rock konseri organize edip efesin, tuborgun sponsorluğunu isteyebilirsin, türk müzisyenleri çağırabilirsin... bu konuda konsolosluktan yardım isteyebilirsin.

Ben millliyetçi birisi değilim bu fikrimdeki temel odak senin yararın. Orada ben okuyor olsaydım diaspora için lobbiciliği güçlendirmek adına birşeyler düşünürdüm, bu konuda yapacağın her adım İster orada kal ister türkiyeye dön sonuçta olumlu olarak bir şekilde senin kariyerine dönecektir.

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı

orada yaşayan türkler yada türkiye ile ilişkileri iyi olan işadamlarının işine yarayacak etkinlikler,

mesela yiyecek şenliği yapıp türk markalarından, türk esnafından yardım alabilirsin. Veya bir rock konseri organize edip efesin, tuborgun sponsorluğunu isteyebilirsin, türk müzisyenleri çağırabilirsin... bu konuda konsolosluktan yardım isteyebilirsin.

Ben millliyetçi birisi değilim bu fikrimdeki temel odak senin yararın. Orada ben okuyor olsaydım diaspora için lobbiciliği güçlendirmek adına birşeyler düşünürdüm, bu konuda yapacağın her adım İster orada kal ister türkiyeye dön sonuçta olumlu olarak bir şekilde senin kariyerine dönecektir.

evet şimdi daha anlasılır oldu.Bunları düşünmek lazım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

erasmus house party fln yapabilirsin bi barla anlaş listeyi ver okul kimlik kartları ile fln girerler güzel orgy olur erasmuslarda 

"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Allura bunu yazdı

erasmus house party fln yapabilirsin bi barla anlaş listeyi ver okul kimlik kartları ile fln girerler güzel orgy olur erasmuslarda 

Biraz az izle amerikan pastasını falan hacı :D

Kızlar ve erkeklerin grup olarak yarıştıkları bir yarışma fikri ortaya sürmeye karar verdim.

Toplam Hit: 718 Toplam Mesaj: 10