Üniversitede Organizasyonlar
-
Bulunduğum üniversitede (Kiev) etkinlikler yapmayı düşünüyorum.Bugün öğrenci birliği ile görüştüm bir fikrin olduğunda bize getir beğenirsek reklamını,duyurusunu biz yaparız sen yönetirsin dediler.
Aklımda kısa film çekmek vardı ama üyeler biz film çekmiyoruz dediler.Facebookun kurulus hikayesinde olduğu gibi kız ve erkeklerin fotoğraflarının oylandığı bir site açmayı düşündüm ama buda pek uygun gelmedi.
Aklınızdakileri alayım bakarsınız ilham falan gelir :)
-
küçük parti organizasyonları düzenleyebilirsin
yada millet daha cool takılıyorsa, yeni sene için güzel bir yerde yemek organizasyonu olabilir, yada spor alanında organizasyon da düzenleyebilirisin
erkekler için futbol kızlar için voleybol vs. çevreyi bilmediğimden ne yapar o insanlar vs bikaç öneride bulundum
-
türkiye konsolosluğuna gidip fikir al, türk lobisinin işine yarayacak projeler üret.
-
DarkFall bunu yazdı
küçük parti organizasyonları düzenleyebilirsin
yada millet daha cool takılıyorsa, yeni sene için güzel bir yerde yemek organizasyonu olabilir, yada spor alanında organizasyon da düzenleyebilirisin
erkekler için futbol kızlar için voleybol vs. çevreyi bilmediğimden ne yapar o insanlar vs bikaç öneride bulundum
@Kafkaf
Spor olarak bende düşündüm hacı aslında.Burda en yaygın eğlenme şekli şarkı sölemek içki içmek arada da dans etmek :D
Hacı Türk konsolosluğunun işine yarayacak ne gibi bişey olabilir ki :D Maksat üniversite iiçin öğrencileri eğlendirmek ve eğlenmek.
-
madem kievdesin transsibirya turu düzenleyin, atalarının topraklarını görürsün nerden geldiğini bilmek güzeldir
-
glaurung bunu yazdı
madem kievdesin transsibirya turu düzenleyin, atalarının topraklarını görürsün nerden geldiğini bilmek güzeldir
Aslında çok iyi fikir.Chernobil turu falan düşünüyordumda onlar ilerisi için hocam suan kendime o kadar güvenmiyorum :D
-
orada yaşayan türkler yada türkiye ile ilişkileri iyi olan işadamlarının işine yarayacak etkinlikler,
mesela yiyecek şenliği yapıp türk markalarından, türk esnafından yardım alabilirsin. Veya bir rock konseri organize edip efesin, tuborgun sponsorluğunu isteyebilirsin, türk müzisyenleri çağırabilirsin... bu konuda konsolosluktan yardım isteyebilirsin.
Ben millliyetçi birisi değilim bu fikrimdeki temel odak senin yararın. Orada ben okuyor olsaydım diaspora için lobbiciliği güçlendirmek adına birşeyler düşünürdüm, bu konuda yapacağın her adım İster orada kal ister türkiyeye dön sonuçta olumlu olarak bir şekilde senin kariyerine dönecektir.
-
kafkafkaf bunu yazdı
orada yaşayan türkler yada türkiye ile ilişkileri iyi olan işadamlarının işine yarayacak etkinlikler,
mesela yiyecek şenliği yapıp türk markalarından, türk esnafından yardım alabilirsin. Veya bir rock konseri organize edip efesin, tuborgun sponsorluğunu isteyebilirsin, türk müzisyenleri çağırabilirsin... bu konuda konsolosluktan yardım isteyebilirsin.
Ben millliyetçi birisi değilim bu fikrimdeki temel odak senin yararın. Orada ben okuyor olsaydım diaspora için lobbiciliği güçlendirmek adına birşeyler düşünürdüm, bu konuda yapacağın her adım İster orada kal ister türkiyeye dön sonuçta olumlu olarak bir şekilde senin kariyerine dönecektir.
evet şimdi daha anlasılır oldu.Bunları düşünmek lazım.
-
erasmus house party fln yapabilirsin bi barla anlaş listeyi ver okul kimlik kartları ile fln girerler güzel orgy olur erasmuslarda
-
Allura bunu yazdı
erasmus house party fln yapabilirsin bi barla anlaş listeyi ver okul kimlik kartları ile fln girerler güzel orgy olur erasmuslarda
Biraz az izle amerikan pastasını falan hacı :D
Kızlar ve erkeklerin grup olarak yarıştıkları bir yarışma fikri ortaya sürmeye karar verdim.