folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Üniversiteliler Girişimcilik Yarışması - 15 Mayıs 2010



Üniversiteliler Girişimcilik Yarışması - 15 Mayıs 2010

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    majestiquo
    majestiquo's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Eylül/2005
    Erkek

    Üniversiteliler Girişimcilik Yarışması
        
    British Council Kingston Üniversitesi işbirliği ile birlikte bir yarışma başlatıyor; Üniversiteliler Girişimcilik Yarışması.
       
    15 Mayıs 2010’da, İstanbul Hilton Oteli’nde yapılacak bu yarışmaya, girişimcilik konusuna ilgi duyan tüm lisans ve lisansüstü üniversite öğrencileri katılabilir. (Yarışmaya katılmak isteyenler ulaşım ve gerekirse kalma ücretlerini kendileri üstlenecektir.) Yarışmamıza katılmak isteyen öğrenciler tek başlarına (yarışma sürecinde bir takıma yerleştirilerek) ya da 5 öğrenciye kadar takım halinde katılabilirler. Yarışma, Kingston Üniversitesi’nden Dr Martha Mador, Girişimcilik Eğitim Direktörü, Kingston Üniversitesi ve Yulia Topazly, Girişimcilik Projeleri Yürütücüsü, Kingston Üniversitesi tarafından yönetilecektir.
     
    15 Mayıs 2010 Cumartesi, saat 1000-1730 arasında düzenlenecek olan eğitim ve ardından düzenlenecek yarışmada, problem çözme tekniklerinin tanıtılması, işletmeler ve gerçek işletme sorunlarıyla karşılaştırma ve son olarak işletmelere, öğrenciler ve üniversiteler ile iletişim sayesinde yaratılan fırsatları sunabilmek hedeflenmektedir. Yarışma, bir ya da daha çok işletme için sorun en yaratıcı çözümü sağlamak üzerine kurulacaktır.
     
    Ödüller
    Kazanan takımın her üyesi nakit ödüller ve Kingston Üniversitesi Bursu* kazanacak. Misafirlerin, aileler ve arkadaşlar dahil, sunumlara ve ödül törenine katılımı serbesttir. Sunumlar eğitim ve yarışmanın yapılacağı Hilton Oteli’nde olacaktır.
     
    Başvuru tarihi
    Katılımcı sayısı kısıtlı olduğundan yarışmaya ilgi duyan öğrencilerimizin en kısa zamanda başvuru yapmalarını tavsiye ediyoruz.
     
    Nasıl katılabilirim?
    Yarışmaya katılmak istiyorsanız, 5 kişiden oluşan takımınız ya da kendiniz Vera Pina ile, v.pina@kingston. ac.uk, e-posta adresinden iletişime geçmeniz gerekiyor.
      
    Yarışma ve eğitim için yerimizin sınırlı olduğunu unutmayın, hemen bugün başvurunuzu yapın !
     
    Firmalara çağrı !
    Üniversite öğrencilerinin problem çözebilmedeki yetilerini gözlemleyebilmek, hatta kendi alanlarındaki problemlerin yarışmaya katılan öğrencilerinden çözüm önerilerini dinleyebilmek için, işletmelerimizi de bu yarışmanın bir parçası olmaya davet ediyoruz.
       
    * Kingston Üniversitesi bursu okula kabul alan öğrencilerin bir yıllık eğitim ücretinden £3,300  indirim sağlayacaktır, 2010 girişlerinden itibaren 5 yıl geçerliliği vardır.
      

    Please click here to read this announcement in English.

     

    Yarışmayı büyük firmalar izleyecekleri için katılanlar için büyük bir şans olacağını düşünüyorum.

     

     

Toplam Hit: 1206 Toplam Mesaj: 1