Universitemde Yarışma GENC TEMA!
-
selam millet.
be mersin universitesinde okuyorum gecenlerde bizim panoda bir yarisma basligi gördüm. TEMA düzenliyor heralde
konuda GENÇ TEMA.. logo yarismasi. en kral logoyu cizicek olan ödülü kapıyor. fikirlerinizi alabilirmiyim neler cizebilirim?
200 YTL Levi's tan hediye ceki varda :D -
sevişen iki çift koy böle tam iş üzerinde olsunlar.forever sex yaz altınada...güzel bi konuya değinmiş olursun
-
tema başkanı hayrettin karacanın ormanlar kesiliyo diye bas bas bagırıpta özel bi unıversitenin yapımı için guzelim ormanların helakına izin verişini temsilen bi resm çizebilirmisin?
ama düşündüm çizemezsin zor olur.zaten çizsende babayı verirler bide basına bela alırsın.sen en iyisi siktir et benım fikri.. -
hoca iyi fikirr valla
söyle bir kürsü atarim bizim tema baskani parmagini kaldira kaldira mikrofona bagirir. ORMANLARIMIZ KESİLİYOR diye. tepedende agaclarin üzerine üniversite komple düsüyormus gibi bi anbians.. harbi dehset olurdu resim yarismasi olsa yalniz bu sadece LOGO yarismasi ufak konuya anlamli bir sekil..
warmi baska fikri olan arkadas? -
dalımızı kesenin ormanını yakarız yaz :D sonra da bi kibrit bide ağaç koy :P
Hoca bob marleyin tşiörtündeki yaprak tam olur üzerine de biraz kassan ii şeyler çıkar ;) -
bana resmini bulabilirmisin otshortün aradim ama birsey bulamadim yaff :S
-
Güzel bir Türk bayrağı çiz..
-
şerefsiz hayrettin KARACA'nın götüne meşe ağaçı girsin.NASII LOGO!
Karaca da bizim meşe palamudu dededir,Tema hesabı parsayı götürmüşlerdir Nihat Gökyiğit'le. -
işte temaya bir örnek
1 Milyon 300 bin hektar alan kurutuldu
ISTANBUL - Turkiyede 1 milyon 300 bin hektarin uzerindeki sulak alanin, sonuclari hic du$unulmeden ce$itli amaclarla kullanilmak uzere kurutuldugu bildirildi.
Turkiye Erozyonla Mucadele, Agaclándirma ve Dogal Varliklari Koruma Vakfi (TEMA) tarafindan, 2 $ubat Dunya Sulak Alanlar Gunu nedeniyle yapilan aciklamada, bu yilki, Dunya Sulak Alanlar Gununun ana temasinin, Su ve sulak alanlar hayat saglar ve rizkimizi destekler olarak belirlendi. Turkiyenin sulak alanlar bakimindan Avrupa ve Ortadogunun en onemli ulkelerinden biri olduguna i$aret edilen aciklamada,ulkemizde toplam alani 1 milyon hektarin uzerinde 250 civarinda sulak alan bulunmaktadir. Bunlarin 71i uluslararasi oneme sahiptir. Ku$ goc yollarinin uzerinde bulunan ulkemizde 1 milyon 300 bin hektarin uzerinde sulak alan, sonuclari hic du$unulmeden ce$itli amaclarla kullanilmak uzere kurutulmu$tur denildi.
Icinde bulunulan yuzyilda dunya sulak alanlarinin yuzde 50sinin sazliklarin kesilmesi, tarim amacli kurutmalar, sanayi kirliligi, icme suyu amacli kullanimlar ve yapila$ma gibi nedenlerden dolayi yok edildigine i$aret edilen aciklamada, bunlarin yok olmalarinin ekosistemin bozulmasi anlamina geldigi vurgulándi.
(kaynak:efendisizler.org)
Toplam Hit: 846 Toplam Mesaj: 9