folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Universiteye Direk Geçiş?

Universiteye Direk Geçiş?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    Merhaba arkadaslar.kardesim liseyi bitireli 2 yıl oldu 2 kere öss ye girdi ama barajı aşamadı.şu an direk geçiş hakkını kullansa üniversiteye kabul şansı ne kadardır?ilk sene mezun olnlara öncelik tanıyorlar biliyorumda 2 sene ara vermiş olması ne kadar önemli yada şansı nedir?oturduğumuz il : manisa düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek

Anadolu Meslek mi ? OBP puanı ne kadar ? Tercih yapmayı düşündüğü yerler neresi ?  Bölümü nedir ?

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeFORC3
    GeFORC3's avatar
    Erkek
    Merkezi bi yer ve 1.öğretim olması çok zor :D ama belki ilçelerde özellikle 2.öğretimde şansı olabilir :) kontenjan işi sonuçta.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Merkezi olmayan bi yerde, bulabilirsin... bu sene değil önceki sene ek kontenjan klavuzlarını alıp, 2 sene öncenin ek kontenjan listelerinde yeteri kadar boş olan br yeri yazarak girebilirsin...

Dikkat et bu sene değil önceki sene boş olacak... çünkü genellikle bir sene boş bir sene dolu oluyor 2 yıllıkların kontenjanların... 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Rusya ve Orta Asya ülkelerinde okuma imkanı var.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karani
    karani's avatar
    Erkek

Bende aynen 2 yıl önce mezun oldum. 2 senedir direk geçiş için başvuruyorum hiç biyer tutmuyo :|

Ayrıca bu sene girme şansı biraz daha fazla. Meslek liseleri ve düz liseler mezun vermiyo. Tavsiyem nereye Puanı tutuyosa yazzsın. 

Benim tercih yapıcağım şehirler : 

Kütahya, Edirne , Tekirdağ, Kocaeli , Sakarya, Balıkesir ,Bursa, Eskişehir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    4,04 OBP puanı manisa/akhisar.celal bayar üni. bilg bölümü..2. öğretimde olsa olur farktmez.bu bilgilerden sonraki düşünceleriniz nelerdir peki?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karani
    karani's avatar
    Erkek
    Onu şimdi bilemezsin. Kılavuzlar gelsin sonra anlaşılır ama  4,04 OBP puanı çok iyi bence ferah tut kendini kesinlikle girer.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    yinede şüphem var girer mi giremez mi diye?ona göre bi karar vermemiz lazım formu ona göre doldurcakta..zor bi karar olucak
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mr66tr bunu yazdı:
    -----------------------------
    Rusya ve Orta Asya ülkelerinde okuma imkanı var.
    -----------------------------

Rusyada 1 sene okudum azerbeycanda devam ediyorum aklinizin ucundan bile gemesin!! 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Benim bildiğim 2 sene dikey geçiş hakkını kullanmassan 3 üncü sene o hakların bitiyo sadece öss yi kazanıp üni ye gidebiliyosun. Ben arkadaşlarımdan sonra mezun oldum. Onlar gitmedi sonra ben bi dahaki sene başvurdum dikey geçişe mezun oldugum sene onlarda başvurdu beni aldılar onları almadılar :))) mezun oldugun an başvurcaktı kardeşin şimdi o hak gitti dostum :/
Toplam Hit: 1581 Toplam Mesaj: 11