Üniversiteye Hazırlık Kitaplarımı Cüzi Miktara Satıyorum...
-
Arkadaşlar Öncelikle belirteyim Gercekten ihtiyacı olupta para veremeyecek durmda olan arkadaşlarımız varsa pm ile iletişime gecebilir elimen geldiğince yardımcı olmaya calısacam. elimde 20-25 tane EA-SÖZEL kitapları mevcut hepsi gecen sene basılmış kitaplar yeni sisteme uygun...
Her derse ait 2 kitap var bazı dersler 3 kitap... (Milimetrik yayınları)
Matematik ve Geometri Konu anlatımlı ve soru bankası mevcut...
Diğer derslerde aynı şekil Kon anlatımlı ve soru bankaları var... Coğ 1 - 2 mateamtik 1-2 diye ayrılmış durmda dersler...
İnanın paraya ihtiyacım olmasa ücretsiz verecektim hatta konuda açmıştım bi kaç arkadas lazım dedi sonra bidaha yazmadı...
NOT: UNKOWN kardesime pmyo kitabını göndereceğim ondan özür diliyorum beklettiğim için...
1 adet pmyo kitabı daha var o gecen sene basılmış yeni sisteme uygun 10 liraya verebilirim...
Diğer dersler içinse fiyat belirlemiyorum şu kadar paranız varsa farketmez maksat dersane harclığımı çıkarayım...
Ama dediğim gibi çok çok ihtiyacı olupta parası olmayan pm atsın yardımcı olcam kitap konusnda...
NOT2: Ugur yayınlarına ait 2010-2011 ygs-lys kitap seti yakında elime gececek o zaman konuy uplarım çok uygun fiyata verebilirim... yda o anki durmmma bağlı ücretsizde olabilir...
Neyse Saygılarımı snarım
1 adet mat1 konu anlatımlı soru bankası 650 sayfa
1 adet edebiyat konu anlatımlı 470 sayfa ikiside ugurder yayınları 2009 baskı 10 lira 2 si bir
Sevgilerimi sunarım
-
UP SATMIYORUM KARDEŞİM İSTEYEN VARSA SÖYLESİN ÜCRETSİZ GÖNDERİYORUM
ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KİTABINA İHTİYACI OLAN VARSA SÖYLESİN ÜCRETSİZ GÖNDERİYORUM...
PAZAR GÜNÜNE KADAR SÖYLEYENLERE YOLLAYACAĞIM. PAZARTESİ TOPLU HALDE KARGOYA VERİRİM TEK TEK TAŞIMASI ZOR OLUYO...
-
Helal olsun kardesım...Umarım kardeslerımıze faydalı olacaktır...