Üniversiteye Kayıt (Yardım)
-
Yerleştiği Yükseköğretim Programın Adı MERSİN ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 1366209 01 GENEL Kayıt Tarihi 03/09-03/09/2009 Kayıt Adresi MEÜ. FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ BİNASI ÇİFTLİKKÖY KAMPÜSÜ MERSİN Kayıt tarihi görüldüğü üzere 1 gün mü ? Bilen biri yardım ederse sevinirim :)
-
üniversitenin sitesine baktın mı?
ayrıca evet 1 gün olabilir.nesi var anlamadım?tebrikler bu arada. ünversitenin kayıt günü bile güzeldir :)
-
zaten öğlen gibi biter, gayet hızlı gerçekleşiyor...
bu arada 3 eylül doğum günümdür; bilgilerinize :P
-
doğum günün şimdiden kutlu olsun :) Türk zekası :)
edit = Hoja Allah uzun ömür versin.Geleceğin tıpkı bugün gibi aydınlık olsun.Güzel günler seni bulsun kötü günler sktir olsun.Güzel bir kız bulur evlenirsen 3 tane çocuğun olsun.Varacağın yer cehennemin karşısı olsun.Ne bilim daha gelirse aklıma yazarım.
-
sadece bir cümlecik yetmezdi ama :P
sağolasın hocam...
-
% 90 5-10 gün içinde sana kazanmış olduğun üniversiteden bir zarf gelecektir.
Kayıt tarihi, belgeler, istenilen evraklar, harita vs. bu zarf içinde olucaktır.
Orda bilgileri bulabilirsin. Birde eğer yurt başvurun olumlu ise, ilk 3 aylık yurt ücretini ve depozito yu peşin alırlar, ona göre hazırlıklı git derim...
-
şu anda bir üniversitede kayıtlı gözüküyorum trercih yaptım ama tutmadı ek tercih yapsammı nasıl olcak bu iş ya mutlaka girmem lazım yeni bir üniye
-
kayıt günü verilen tarihler arası 3/09-03/09/2009 yani 1 gun
-
hacı kayıt derken yedi ceddinin seceresini kayıt etmiyolar ki bir iki resim imza v.s. v.s. sabah erkenden gidip dogru yerde bulunursan 5 dakikalık iş ondan sonrada gidip yurt çıkmış mı diye listelere bakıcaksın genel de çıkmıyo zaten misafiröğrenci için başvuruyosun bi güzel soyuyolar seni :| gerisi bilindik misafirken asıl yurt kaydı çıkar olur gider büyütülecek ve koca aileyi peşine takıp gitmeye gerek yok :) öyle yapanlar varda :D bebek ağlamaları falan çok garip geleneklerimiz var yav :|
edit: o gelen zarf genelde ptt şubelerindebekletiliyo gelip gelmediğini kontrol et zırt pırt :|
-
çok sağolun hocam. Yurt felan gerekmio zaten evde kalıom.Ailecek :F