Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
Üniversiteye Kayıtta Askerlik Durumu (Erciyes Üniversitesi)
Üniversiteye Kayıtta Askerlik Durumu (Erciyes Üniversitesi)
-
3. Erkek adaylar için Askerlik Durum Beyanı (Kayıt sırasında 1989 ve daha eski doğumlu adaylardan askerlikle ilişkisi olmadığına dair yazılı beyanı alınacaktır.)
şöyle bi madde koymuslar... ben 91 hazıran doğumluyum ve yoklama kaçağıyım... bizdende bu belge istenecekmi acaba ?
Üniyi arıyorum web sayfasında yazıo deyip kapatıyorlar deli oldum...
kesin bilgisi olan varmı... İletişim fakultesine kayıt olcam yarın...
-
3- Erkek adaylar için askerlik durum beyanı (Kayıt sırasında 1989 ve daha eski doğumlu adaylardan askerlikle ilişlisi olmadığına dair yazılı beyanı alınacaktır.)
-
91 liysen ve maddede yazanı okuduysan sorun yok ??
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
91 liysen ve maddede yazanı okuduysan sorun yok ??
-----------------------------okuduğum için bugüne kadar içim rahattı ama bazıları sendende isterler arkadasım onunla uğrasıyor felan dediler, içime bi kurt düştü... birde yoklama kaçağıyım sorun olurmu die huylandım işte...
-
o arkdaşlarınınki başka bişidir..
liseden 3 sene sonra girdim üniye askerlik şubesine uğramadım bile.
-
aynı sorun bendede var bakalım yarın görücez :D
-
bende 91liyim açık lise mezunuyum o yüzden benimde yoklama kaçağı olmam muhtemel ama dün gittim kaydımı yaptırdım üniye hiç bi sorunda çıkmadı.
-
sorun çıkmadı dün kaydımı yaptırdım kartımı ladım çok şükür. fakat bnm eve zarf gelmişti askeriyeden su tarihe kadar yaptırmazsanız ağır hapis yada ağır para cezası uygulanır diye... şimdi ünili olduk uni yazı gönderip yaptırcak tecili o cezayı ödeyecek miyim ödemeyecek miyim hç bir bilgim yok. mahkemeye felanda çıkmadım zaten yoklama kaçağıydım yakalayamamışlardı :)
-
brutalalien bunu yazdı:
sorun çıkmadı dün kaydımı yaptırdım kartımı ladım çok şükür. fakat bnm eve zarf gelmişti askeriyeden su tarihe kadar yaptırmazsanız ağır hapis yada ağır para cezası uygulanır diye... şimdi ünili olduk uni yazı gönderip yaptırcak tecili o cezayı ödeyecek miyim ödemeyecek miyim hç bir bilgim yok. mahkemeye felanda çıkmadım zaten yoklama kaçağıydım yakalayamamışlardı :)
kardeşim rektörlüğe gidiyon oradan ögrenci islerinden Ek-C 2 belgesi alıyon. askerlik subesine faklıyon bu kadar ceza felanda ödemiyon bende senle aynı durumdaydım o sekilde yapıp kurtuldum. -
UmuT38 bunu yazdı:
brutalalien bunu yazdı:
kardeşim rektörlüğe gidiyon oradan ögrenci islerinden Ek-C 2 belgesi alıyon. askerlik subesine faklıyon bu kadar ceza felanda ödemiyon bende senle aynı durumdaydım o sekilde yapıp kurtuldum.
-----------------------------tmm sağolasın hacı öğrenci işleriyle bi görüşeyim
-
Biraz konu dışı ama askerlik durum belgesi almak ne kadar sürüyor? Askerlik şubem Trabzon, askerlik sevk işlemlerimi yapan şune Samsun. En hızlı şekilde almam lazım bu belgeyi. Nasıl oluyor, farklı şubelerden alırken yarın gel vb. deniliyormu?