Üniversiteyi Uzatan Öğrencilerden Harç Parası Alınıyor
-
Arkadaşlar şimdi okudum uludağ üniversitesinde okulu uzatanlar için duyuru vardı yatırması gereken harç miktarını söylüyordu çıkan kanunda böyle birşey mevcutmu yoksa üniversitenin yaptığı birşeymi ?
Duyuru burda
-
MADDE 2 – (1) 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılında öğrenimine devam eden veya yeni kayıt yaptıracak birinci öğretim ve açık öğretim öğrencilerinden, 4 üncü ve 11 inci maddelerdeki hükümler saklı kalmak kaydıyla, öğrenci katkı payı alınmaz. Bu öğrencilerden alınması gereken öğrenci katkı payı tutarları, Devlet tarafından karşılanır. MADDE 11 – (1) Hazırlık sınıfı veya yabancı dil geliştirme programı hariç olmak üzere, ön lisans, lisans ve lisansüstü düzeydeki yükseköğretim programlarından program süreleri sonunda mezun olamayan öğrencilerden ekli cetvellerde belirtilen tutarlar kadar öğrenci katkı payı ve öğrenim ücreti alınır. Kaynak: http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2012/08/20120829-1.htm
Süresinde mezun olamayanlardan alıyolarmış. E normal :)
-
tüh be yine teget geçti arkadaş nedir bu benim çilem ne zman devlet bişi çıkartsana beni teğet geçiyor sağolasın hoca belkide dim bizim uninin cinliğidir. :)