folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Üniversiteyi Uzatan Öğrencilerden Harç Parası Alınıyor

Üniversiteyi Uzatan Öğrencilerden Harç Parası Alınıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

Arkadaşlar şimdi okudum uludağ üniversitesinde okulu uzatanlar için duyuru vardı yatırması gereken harç miktarını söylüyordu çıkan kanunda böyle birşey mevcutmu yoksa üniversitenin yaptığı birşeymi ?

Duyuru burda

http://www.uludag.edu.tr/OidbDB/duyurular/oku/dn/2081

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

MADDE 2 – (1) 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılında öğrenimine devam eden veya yeni kayıt yaptıracak birinci öğretim ve açık öğretim öğrencilerinden, 4 üncü ve 11 inci maddelerdeki hükümler saklı kalmak kaydıyla, öğrenci katkı payı alınmaz. Bu öğrencilerden alınması gereken öğrenci katkı payı tutarları, Devlet tarafından karşılanır.

MADDE 11 – (1) Hazırlık sınıfı veya yabancı dil geliştirme programı hariç olmak üzere, ön lisans, lisans ve lisansüstü düzeydeki yükseköğretim programlarından program süreleri sonunda mezun olamayan öğrencilerden ekli cetvellerde belirtilen tutarlar kadar öğrenci katkı payı ve öğrenim ücreti alınır.

Kaynak: http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2012/08/20120829-1.htm

Süresinde mezun olamayanlardan alıyolarmış. E normal :)

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

tüh be yine teget geçti arkadaş nedir bu benim çilem ne zman devlet bişi çıkartsana beni teğet geçiyor sağolasın hoca belkide dim bizim uninin cinliğidir. :)

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
Toplam Hit: 1373 Toplam Mesaj: 3