Unlock Ve T-Mobile Farki?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

Arkadaslar su anda amerikadayim ve telefon alacagim. Simdi asil sormak istedigim konu alacagim telefon lumia 925 ozelikle bu telefonu istiyorum. yanliz sifiri bence pahaliki yaklasik 420 dolar 2.elleride burada 200 dolar ile 350 dolar arasinda ki burda asil sorun su misal t-mobile verizon yada sprint olanlar noncontract bile olsa alip actirilabiliniyormu birde buna imei cakma olayi oluyormu? bilgili arkadaslardan bu konuda fikirlerini istiyorum.

simdi neden iphone yada nexus almadigimi soran olacak iphone herkeste var ve ekrani cok dar bu sebeple almiyorum androin ise 3 yildir kullaniyorum ve oyle uygulama manyagi biri degilim bu sepeple sikildim platform degiskligi acisindan bu telefonu istiyorum. ayrica sekli semali encok bana hitap edende bu cihaz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Unlock olanını al kafan agrımasın hocam :) T-mobil telefon kartı markası dıye bılıyorum benım hattım suan t-mobile ve telefonumda unlock. Samsung S3 e imei caktırılıyor ama bu dedıgın telefona olurmu bılmem .. 

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı

Unlock olanını al kafan agrımasın hocam :) T-mobil telefon kartı markası dıye bılıyorum benım hattım suan t-mobile ve telefonumda unlock. Samsung S3 e imei caktırılıyor ama bu dedıgın telefona olurmu bılmem .. 

soyle arada 100-150 dolar falan atiyor :) benim icin en ekonomik olani onemli cunki sikilirsam memlekete donunce zarar etmeden satmak lazim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Yamulmuyorsam t-mobile olanı yanlızca o gsm operatörüne ait oluyor. Kırılırmı bilmiyorum. Ama unlock alırsan kafan ağrımaz hocam. Ülkeye girerken pasaportuna işletir ister satar ister kullanırsın :)

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

ne demek istedigini anlamadim?

t-mobile = turkcell vodafone avea gibi bir operator sirketi. 

unlocked - sim kilitsiz demektir.

contract - amerikada 2 yil kontratla telefonlari operator sirketlerinden bedava alabiliyorsun. tek sart 2 yil o operatorde kalacagina dair kontrat imzaliyorsun.

noncontract - 2 yil kontratli istemiyorsan, telefonun kendisini aliyorsun. ister operator sirketlerinden al, ister amazondan, ister telefonun kendi store undan, bu yolla alinan her cihaz unlocked, yani sim kilitsiz, yani uluslararasi calisabilir.*

*CDMA ve LTE teknolojileri fark ederse, Turkiye'de calismayabilir. detay istiyorsan onu da anlatirim.

Soruna cevap oldu mu bilmem?

mizahi tarafından 17/Kas/13 11:56 tarihinde düzenlenmiştir

All I need is a possibility.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

telefon alicaksan sadece unlocked alicaksin digeri sadece o hatta aciktir

bunu acmak icinde ait olan firmaya basvurcan onlarda sana hayir diyecek

ayrica imei olayi nokialarda hic olmadi (epron eepron vs olaylari ) imei yani atamiyorsun 

unlocked sifir faturali cihaz al ulkeye donusce usa hava yollarinda taxfree office git odedigin vergiyi geri al 

usa yuzde kac bilmiyorum ama eng %20`di.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

simkilitli telefon simkilitsize göre çok pahalıysa simkilitli al hocam :)

benim iphone 5 sim kilitliydi, swiss orange operatorune ait, açtırmak için 150 tl ödedim.. 

şimdi nokia lumia için baktım. AT&T yi 15 tl ye kırıyorlar

http://mobilmar.com/NokiaAmerikaUnlock/nokialumiaattunlock

bu siteden daha önce de alışveriş yaptım hiç bir sıkıntı yok.. ama istersen sen yine de bir mail atıp sor.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Hocam telefonu gidipte CMDA alma, kutunun uzerinde yazar. O telefonlarda simkart girisi yoktur. Unlock ya da lock alsan bile kutuda CDMA yaziyorsa ona dikkat et. 

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

hocam simdi ok cmda almiyoruz o zaman birde burada ebayda flan bad imei tarzi seyler yaziyorlar telefonlar icin o ne oluyor? acikcasi ben burada bir sure daha kalacagim ve nokianin icinde hali hazirda bulunan navigasyon sisteminide simkarttakmadan kullanmak istiyorum. boylede bir imkan varmi bu cihazlarda??

Toplam Hit: 1008 Toplam Mesaj: 9