folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Ünlü Torrent Sitelerinden Linkler

Ünlü Torrent Sitelerinden Linkler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek

hocalar ve müridcanlar :) bu aralar filmlere çok sardım torrent sitelerinden açtıgım üyeliklerim ban yedi :D filmleri cok sömürüyorum diye hani büyük torrent sitelerinde üyelikleri olanlar burda yeni çıkan filmlerin linklerini falan paylaşsa bizde o hızlı paylaşımlardan yararlansak güncel ve önerip link vereceginiz tüm filmler kabulumdur yeterki film olsun hemen indiricem :) korku gerilim komedi bilim kurgu vurdu kırdı :D ve varsa

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

kat.ph ye bak hocam üyeliksiz mis gibi.

tr sitelerde ratio sıkıntısı oluyor ama onun için de program var. upload yapmışsın gibi gösterebiliyorsun bir dosyayı seçip. bu yönyemi de uygulayabilirsin.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    Ayazz bunu yazdı

kat.ph ye bak hocam üyeliksiz mis gibi.

tr sitelerde ratio sıkıntısı oluyor ama onun için de program var. upload yapmışsın gibi gösterebiliyorsun bir dosyayı seçip. bu yönyemi de uygulayabilirsin.

Az kullanmadın fake upload olayını :D Ama artık çakıyorlar davayı :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

hızlı torrent ağları üyelikle çalışır indirip paylaşmayıp engellendiysen kat.ph gibi siteleri kullanman lazım.

konuyu okuyanlara önerebileceğim torrent sitesi: http://torrent-ultra.com/

Dünyayı iyiler kurtaracak.
Toplam Hit: 977 Toplam Mesaj: 4