Ünlülere Sorduk : ""Tahribat.Com"" Xd
-
İBRAHİM TATLISES

Urfa’da Tahribat vardı da biz mi üye olmadık...?
Tahribat'ı çok seviyorum.Gizliden gizliye takılıyorum ama sır , gizem bana göre değil,her yazdığımı siliyorum.REHA MUHTAR

Burdan bütün Tahribat üyelerine sevgi ve saygılarımı gönderiyorum iyi aksamlar Tahribat her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız...
ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKANI

Tahribat üyelerine saygıyla duyurulur.!
Tahribat'da Moderatörler Kanununun D-Fıkrasının C Bendi aşağıdaki şekilde değişmiştir :
Tahribat.com Moderatör olacak kişi forum meclisindeki 367 toplantı yeter sayısını bulamaza üye olarak kalacaktır...!BANU ALKAN

Neremi neremiiii
Haydi beni dansa kaldirrr
Bu muhtesem sarkilarimla Tahribat'a renk katacagim, ayol iyiki varsin Tahribatt !BÜLENT ERSOY

Ayoll Ablaniz kurban olsun size
Fevkaladenin fevkinde paylasimlar yapiyorsunuz
Malum-u veçile Tahribat'ın gelecegi cok parlak.Üye olup katkida bulunmak artik boynumuzun borcu oldu..!EMRAH

Bak Gülcan burasi Tahribat .Artik burda emniyette olacaz annemi de alip getirecem buraya.Mutlu olacaz göreceksin aglama artik gülcan Tahribat var artik bize sahip cikacaklar.
AJDAR

Cikata Muz muz...
Ben Tahribat'a MAL OLMUŞ bir üyeyim.Bu forumda benimsenip takdir gören üyelerdenim harika bir forum Cikata muz, muz...ERMAN HOCA

Artik bende bundan sonra Tahribat.com ' da spor bölümlerinde yayin yapacagim.Ugurcugum su son acilan konuyu geri al ,geri al bak iste orda konu basligina faul yapilmis ama admin arkadasimiz görmemis... ( Spor bölümü yokmus açılmasını talep ediyorum )
SADETTİN TEKSOY
Ben Saadettin Teksoy Bundan sonra bende sizlerleyim Tahribat.com'da sirlara karismis konulari gün isigina cikartacagim Sakin Tahribat'dan ayrilmayin
-
konu geyik konusu ,ama resimler içni uraşmışsın o bile iyi bi işaret
-
hoca her konuyu da geyiğe açmayın
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
her konuyu geyiğe açmıyalım genelemi açalım? -
çok dandik olmuş.fikir güzel sunum dandik
-
ellerine saglık Guzel bir çalışma konuyu açıcagın yere dikkat Edersen Seviniriz Tesekurler.
-
iyice boku çıktı forumun adam akıllı konu yok hep geyik
-
şu saadettin texoyun en çarpıcı 1kaç bölümünü istiyorum nerden bulabilirim :|
bide emrahın bu pozunun çekildiği filmi :)
-
konpicyus bunu yazdı:
Konu doğru yere açılmış .