Unmountable_Boot_Volume Hatası
-
Bilgisyara windows xp sorunsuz bi şekilde kuruluyor bi süre sonra windows xp acılrken mavi bir ekran cıkıyor altında mountable_boot_volume
yazıyor teknik bilgilerde ise 0x000000ed(0x81f754
948,0xc0000032,0x000000000,0x000000000 ) hatası veriyor. Nette biraz araştırdım win32 mblaster virusü diyorlar ama ben buna norton 2003 update
ve mbalasterin yamasını zaten yüklemiştim. Ben bunun donanım hatası olduğuna kanaat getirdim ama bulamıyorum cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim Sistemin özellikelri 512 mb ddr-ran p4 2.0,128 Mb mmx 440, 40 segeate hdd,acer board var -
Hata harddiskten kaynaklanıyora benziyor.. Diske baştan bi Fdisk at.olmazsa başka bi ramla kurmayı dene
-
kurdugun programlar ve driver"lar bu soruna sebep olabilir...
bi ara bendede olmustu...
windows"u yeniden kurdum ve her kurdugum programdan sonra yeniden baslattim pc"yi...
daha sonra bi programın sebep oldugunu anladim...
seninde oyle bisey olabilir...
driver ve sonradan yukledigin programlari tek tek kur ve pc"yi her defasında yeniden başlat...
eger hic birini kurmadan da bu sorun oluyosa donanımsal bi sorunun var demektir.... -
hdd nin boot sectorunda bir hata olabilir....
hdd nin sitesinden low level formatterının indir.. onunla bir format at... düzelme ihtimali olabilir.. tabi aynı zamanda kurulan programlardan kaynaklanıyorda olabilir...
Toplam Hit: 2463 Toplam Mesaj: 4