![folder](/img/forum/folderOpen16.png)
![line](/img/forum/line.gif)
![folder](/img/forum/folderOpen16.png)
![line](/img/forum/line.gif)
![folder](/img/icon/Folder/FolderSm.png)
Unreal 3.1.1 Kurulu Serverları Hacklemek
-
- Unreal3.1.1 gibi sistemlerde bulunan son bug`a göre çok basit bir komutla sistemi indirmeniz mümkün Şimdi anlatayım..
Unreal3.1.1 kurulu servera girin. ve kendinize bir nick ve kanal register edin daha sonra register ettiğiniz kanala girerek sisteme şu şekilde bir mode komutu gönderin...
//mode # +dfhgdhgfhgduhgfudg8yfgokhjdshfudufoqwpwo-sdhgfhgdhgfywoıhsfidfjh virus
bole bişi warmı deniyelım :)
-
bir aralar unreal ve ptlinkte oyle bir açık vardı ama bildigim kadar o acıgı kapattılar... saygılar..
-
piysaada halen 3.1.3 ve benzeri seri kulanan cok :D
-
bu arada unreal ne ?
çok cahal kalmışım yaa -
peacefire bunu yazdı:
-----------------------------
bu arada unreal ne ?
çok cahal kalmışım yaa
-----------------------------
php'de nasıl phpnuke , phpBB war hazır olarak.
irc'in dönmesi için gerekli olan yazılımlar herşeyi yane.
-
peki o yazdığınız komutu bir serverde denedim ve bir kanalda aop tum orda denedim ama olmadı şu yazıyı yazdı ilk başta * KLaSs sets mode: +djsqw-dywjs+p iki ve daha fazla denemelerimdede şunu * KLaSs sets mode: +djw-dywjs+p başka da bişi anlayamadım peki bu unreal 3.1.1 nasıl oluyo nerden anlaya bilirim böyle olduğunu serverin bunu bana açıklarmısınız rica...
-
birde sizden bir konu hakkında bilgi almak istiyorum benim elimde bi site var birde bir serverde bir kanala takılıyom siteden o serverdeki kanala bi sohbet bölümü açmak istiyorum bunu nasıl yapa bilirim bi bilginiz varmı varsa bana en kısa zamanda yazarsanız sevinirim saygılarımla...
-
/version -> yas serwerin sana ne oldunu soler unreal 1,1 2,1 3,1 die statıusa bak daha sonra
-
Hacı hiç bi işe yaramıyo unreal var bi tane irc.mynetim.net nolacak bakalım
-
paylaşım için saol :PPppp
-
Baya oldu bu acık kapanalı. unlu takeover komutuydu vay bea ne gunlerdi aglatırdık kanal sahiplerini :)
Genede versionu 3.1.1 olanlarda eger modul falan eklemedilerse calısır bu komut.
Toplam Hit: 10788 Toplam Mesaj: 11