Unreal3.2-Beta17

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkworld
    darkworld's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bu irc programı hakkında bildiginiz açıklar var lütfen yazalım birde epona services lerde

Bir Duvar Var Sırtımı Dayadıgım Sevgiden Örülmüs Koskoca Bir Duvar Hasretinle Yandigim Kuytusunda Her Gece Ağladıgım Şunu Bil Ki Sevdigim Sen o Duvardaki Gözyaşım Olacaksin Ve Hiç Kurumayacaksın Ellerimi Kanatırcasına Tırnaklarımla İsmini Kazıdıgım O Sevgi Duvarinda Hep Ama Hep Yaşayacaksin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oziazrail
    oziazrail's avatar
    Erkek
    Unreal3.2-beta17'de şuna kadar bir açık görmedim. Yani Unreal3.1.3 veya Unreal3.1.5 gibi açıklar 3.2'de yok arakadaşlar benim bildiğim. Sizin bildiğiniz varsa yazın pls.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUTINEER
    MUTINEER's avatar
    Erkek
    sen 2-3 dosya flood yolla görr bak ircd mı kalıyo services ler mi :))

Nush İle Uslanmayana Etmeli Tekdir Tekdirle Uslanmayanın Hakkı HACKTİR.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TopSakal
    TopSakal's avatar
    Erkek
    bu dediniz beta bilmem ne programıysa nerden bulabilirim onu ırc le ilgili tüm programları yüklemek istiyomda:=) nerde bulabilirim o programı ve özellikleri ne aman bende çok soru soruyom ama cevaplayın işiniz ne :=) bide şu yandaki gücük gülücük şekillerini filan nası mesaja koycam bi türlü koyamıyom dellencem
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OneiL
    OneiL's avatar
    Erkek
    Ya Aslında UnreaLin Hertarafinda bir acik var.ornegin:UnreaL kurulu bi servere bir günde 2 defa sallama rehash cekildimi conflar bozluyor.admin olmadan direkt. /Addline O:*@*:Şifre:Nick:NATOH:1 Yaz Direkt Adminsin.:)) Kolay geLsin.

Selam Ben Mustafa.Nickimin Anlamı Sexi Ve Çekici Erkek Demek Ve Aynı zamanda Da Basketci OneaL in TürkÇe VersioN u OneiL :))
Toplam Hit: 12048 Toplam Mesaj: 5