Unregistered Domain. Go To | İmageshack.Us | Resimler Açılmıyor | Yeni Sistem Ve Çözümü
-

Unregistered domain. Go to | imageshack.us resimler açılmıyor çözüm...

İnternette gezinen bir kullanıcı için : BURADAN İmagesHack.Us sitesine üye oldukları zaman imageshack.us sistemine yüklemem resimleri görebilirler. Eğer internet tarayıcınız çerezleri temizliyor yada internet geçmişini sıfırlıyorsa eğer her seferinde kayıt olduğunuz e-mail adresi ve şifre ile imageshack sistemine giriş yapmanız gerekiyor. (Kayıt ekran görüntüsü yukarıda)

İmagesHack sistemine resim yükleyen ve site sahipleri için : BURADAN site adreslerini kayıt ettirmeleri gerekiyor. Gerekli incelemelere göre (Yasadışı paylaşım, prnografik paylaşım v.s.) sisteniz onaylanıyor yada onaylanmıyor. Şu yeni sistemden dolayı birden çok site kaydı olacağı için kayıt işlemi gecikmeli bir şekilde olabilir. (Kayıt ekran görüntüsü yukarıda)
-
hoca ben domaini kaydettirdim inş acılır ?
-
Humm iyimiş
-
artık herşeyin sahibi belli olacak , internette lisanssiz ve izinsiz paylaşımları azaltmayı hedefleyen şeyler bunlar x)
-
zamazingo bunu yazdı:
-----------------------------
hoca ben domaini kaydettirdim inş acılır ?
-----------------------------Hocam bu sabah bende kayıt için başvurdum. Bakalım inş açılır.
-
indirme linkini göremedim o_O
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
indirme linkini göremedim o_O
-----------------------------Zahmet olucak ama okursan mevzuyu anlarsın hocam...
-
tinypic varken imageshack kullanmaya gerek yok
-
Sanırım iste kaydım onaylandı. Imageshack' in istesine giriş yapmıyorum sitemdeki resimlerde bir problem yok. Dün görünmeyen resimler bugün görünüyor.