Untedector Ve Kiskav7remove
-
KisKav7Remove kasperk 7 pc den kaldırmaya yarıyo anladım kadarı ile ama ben bi türlü çalıştıramadım
bunu bi açık olark algılıyorum ama kendi sitesinin forumunda KisKav7Remove.zip diye vermişler ama
yeni untedector bilen varmı trojan ları anivirüslerden kaçırma ben antidote 1.2 kulanıyodum ama yeni sürümü varmı bilen varmı elnide olan
-
dumprep.exe var bu onu ortadan kaldırıyo fakat bi acık olarak uygulayamadım daha
-
nasıl bişe olduğu hakında biraz bilgi vereinsen vindows la çalışan bişey mi kasperky kapatmasını nasıl sağlıyosun sölersen uygulmaya çalışırım araştrırım
-
undetector olayı ayri bi kavram dumprep edip sistemi kapatıp ornegin ie security de kapatırsan server a makineye erişmen kolaylaşır yani bunu yapman icin dedim ya program files/kaspersky icinde dumprep.exe calıştırırsan otomatik kapanıyo fakat 7nin her surumde calışmıyodu bu ve şifre koyduklarında bu dosyayı koyma nedenleride sistem kararsızlıkta kalınca ctrl alt del den kapatamıyosun o da otomatım dumrep i calıştırıyodu bende ordan anladım fakat bu hata hep updatede karşıma cıktı benim yani manuel denemedim tıklayip kapatmayı =) sonrada sildim ztn windows kullanan biri olmadıgım ıcın ustunde durmadım a
undc gelince onun icin programlama bilgin olması lazım yani cogu antivirus zaten belirli mantıkları kaptıgı icin adamlar o kodları buldugu zaman pat virus niyetine sokuyo antidote de zaten paralı bişey yenisini tabi verirsen alırsın