Unutamıyorum..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

Niye yazdıgımı bılmıyorum ama cok kotuyum be dostlar..

İki yılıdr beraber oldugum bır sevgılım vardı 4 yıldır tanıyodum ve sonunda sevgılı olmuşduk hertürlü şey paylaşdık aynı evdede kaldık o kadar mutluydum ki anlatılmaz hep guluyodum benım onu sevdıgımden dahada fazla sevıyodu benı bunu bılıyodum sureklı ayrılırdık ama bır haftayı üç beş gunu hıc gecmezdı

cok kıskanırdım kımseyle konuşdurmazdım okulda felan oda bişe demezdı konuşmazdı nolursa olsun aldattım yanımda oldu kaç kere benım ıcın canından bıle vazgecmışdı kaç gun hastanede yattı bende onun ıcın guzel şeyler yapdıgıma azda olsa mutlu ettıgıme emındım ama bundan 3 ay öncesine kadar bır

ayrılık yaşadık ve hıc yapmadıgım işi yapdım gıttım barışmaya felan çabaladım ama bu sefer ılk defa kabul etmedı ve hıc konuşmadıgı ınsanlarla cok yakın oldu gecem gunduze karışdı gecelerı uyuyamadım ağladım dışarı cıkdım kendımı sakınleşdıremedım pskologa gıttım oda anlamadı fazla uzun surmedi

gitmem hep atlattım derken yenı şeyler oldu bırdgun teyzesi aradı ve cok karşı cıkdı davranışlarıma ogun bugundur hıc msj atmadım aramadım sormadım atlattıgımı dusunuyodum yıne ve bugun oturuyodum bakdım yanımdan zengin bır cocukla gecdı ıkı erkek ve arkada kelımelerle anlatamıdgım kadar cok

sevdıgım sevgılım arabayla gezıyolar kız gununu gun eıdyo bense unutamıyrum hep böyle olaylar yaşandıkca ılk gunkı gıbı kendını yenılıyo napıcam nasıl unutcam vazgecemıyorum yoruldum artık uzulmekden ouff

ıkı sohbet etmek ıcın yazdım yoksa dayanamıyrum yalnızlıga... 

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    Oğlanları ben vurayım, kızıda sen vur. gider yatarız :| Valla üzüldüm ne diyim, aynı şekilde 2 yıldır birlikte olduğum bi kız arkadaşım var. Allah kimsenin başına vermesin zor durum ..

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

hocam valla zaten teyzesi o yuzden aradı :) cocugu tokatlıycakdım araya o gırdı haber almış.yokda anlamıyroum ya ayrılalı pek bı zaman gecmeden de bırsuru bole

olay geldı başıma ya ne bılıyım ıkı yıl ya az mı aynı evde kalmışsın bişeler yaşamışsın bıde ılk sevgılsıyım hemen nasıl alışıyolar başka kız ayarlıyım dedım o kadar

odunlaşmışım kı hıc bır kızla muhabbet edemıyrum bunuda sevıyroum  halen ouf ouff tövbe ettırdı herşeye bea

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarasuZanu
    KarasuZanu's avatar
    Erkek

Ne ye utanıyorsun hocam anlamadım giderken yanındamı götürdü!
    O arabalı zengin züppe bulduysa sende süper bi hatun bulursun insallah takma kafana..

beni aldatan eski kıza öyle bi halde yakalandımki cadede, kız içine sindiremedi direk ertesi pazar sözlendi.

içini rahat tut kötülük eden bulur belasını.. Dünyada herşey kız değil, efes var tuborg var :D

Toplam Hit: 843 Toplam Mesaj: 4