Unutmak Kolay Olmadı...!!!!
-
Evet sevgimi sonunda kalbime gömdüm. Unutmak üzereyim. Artık onun adını bile dumak istemiyorum O nun için kendime çok zarar verdim. Böylesi çok daha iyi olacak benim için yeni bi hayata başladım O nusuz. Unutmak pek kolay olmadı ama zaman herşeyi siliyor.Hayalini gözümde bile canlandıramıyorum...
Sevgi & Saygılarımla.... -
e iyide..bizi ilgilendiren ne var burda?
-
tebrik ederim ne diim darısı unutamayanların başına...(bendn başlayabilirz mesela
)
-
_almond_ bunu yazdı:
-----------------------------
tebrik ederim ne diim darısı unutamayanların başına...(bendn başlayabilirz mesela)
unutmak kolay deil ama unutmak zorundaysan mecbursun sende unut kalbine göm orada yaşasın -
stifler arkadaşım istediğin kadar unuttum desende eninde sonunda bir şekilde hatırlarsın. belki bir şarkı belki de bir yaprağın kıpırdaması onu hatırlatacaktır. sadece günlük şeyler onu düşünmene engel olacaktır. mesela monoton bir hayat. ben bazen ilkokul aşkımı bile hatırlıyorum.
-
natanka_otanka bunu yazdı:
stifler arkadaşım istediğin kadar unuttum desende eninde sonunda bir şekilde hatırlarsın. belki bir şarkı belki de bir yaprağın kıpırdaması onu hatırlatacaktır. sadece günlük şeyler onu düşünmene engel olacaktır. mesela monoton bir hayat. ben bazen ilkokul aşkımı bile hatırlıyorum.
sende haklısın ehehhe -
unutulmak istenenler asla unutulmaz
birde ayrılık unutanlara mahsus ben hiç unutamadım -
unuttum diyerek kendini kandiriyorsun
unutmak bu kadar kolay olsaydi
dunya"da aci ceken olmazdi
sadece gunun temposunda ders veya islerden
daha az aklina geliyor
Toplam Hit: 1143 Toplam Mesaj: 8