Unutulan Yahoo Şifresi
-
öncelikle bir önceki açılan format hatalı konu için tüm üyelere özür borçluyum..
sorunum şöyle ; yaklaşık 7 gün önce yahoo mail şifremi değiştirdim. ve doğal olarak şimdi hatırlamıyorum.
Garip olan yahoo mail hesabıma kullıcı adı ve şifreyi unuttuğum için giremiyorum ancak sık kullanılanlarda inbox kayıtlı olduğu için buradan direkt inboxa ulaşabiliyorum. Dahada garip olanı windows live messenger kullanıyorum ve şifre hatırla sekmesi işaretli oldugu için buna hiç müdahale etmemiştim... messenger da eski şifrem ile bağlanıyor... aynı şifreyi inbox a ulaşmak için yahoo dan girdiğimde kabul etmiyor...
bugün mozillayı kurdum ve IE tüm çerezleri ve ayarları içe aktardım fakat firefox da parola göster sekmesinde de göstermiyor.
faydası olabilir diye tüm cookie lerin yedeğini aldım.
lütfen konu hakkında yardımcı olabilecek tüm arkadaşların fikirlerini ısrarla bekliyorum. yahoo sitesi bilindiği gibi 1 gün hatırlıyor. ben 7 gün sonra sanırım erişim izni vermez.
-
şifremi değiştirdim. ve doğal olarak şimdi hatırlamıyorum.?
Bu nası bişeydir ki..
-
legendary bunu yazdı:
-----------------------------şifremi değiştirdim. ve doğal olarak şimdi hatırlamıyorum.?
Bu nası bişeydir ki..
-----------------------------dostum ayrıntılara takılma... warsa bi fikrin söyle......
yani herkesin başına gelebilecek bir durum anlamında kullandım....!!!!!!