folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Unutulmuş Acronis Backup Şifresi

Unutulmuş Acronis Backup Şifresi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Dün gece Acronis ile backup aldım ancak aldığım şifreyi yazdığım halde kabul etmiyor.Yada yanlışş yazıyorum.Bu şifreyi kırmanın bir imkanı varmıdır?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

TeRRoR bunu yazdı:
    -----------------------------

Dün gece Acronis ile backup aldım ancak aldığım şifreyi yazdığım halde kabul etmiyor.Yada yanlışş yazıyorum.Bu şifreyi kırmanın bir imkanı varmıdır?

yedeği neden şifreledin ki :S

bende Acronis ile yedek alıyorum ama şifrelemiyorum...

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

cuneyd bunu yazdı:

TeRRoR bunu yazdı:

yedeği neden şifreledin ki :S

bende Acronis ile yedek alıyorum ama şifrelemiyorum...

Yedeğin içindeki bilgiler gizli olduğu için.

Şu anda şifreyi hatırladım ama yinede bu backupların şifrelerini kırabileceğimiz bir yöntem bilen varsa yazarsa iyi olur gelecekte yardımcı olur.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

hocam pc de ki şifreleri gösteren Bir pro Vardı ama Bıraz bakım Bulursam Atarım

Beleş wireless kahramanı.
Toplam Hit: 1809 Toplam Mesaj: 4