folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Uplink Hack Elite Oyunu Hakkında ßilgisi Olan !

Uplink Hack Elite Oyunu Hakkında ßilgisi Olan !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vixtoryman
    vixtoryman's avatar
    Erkek

Uplink hacker elite oyunu hakkında bilgisi olan varmı. ArkadaşLar biraz eski bi oyun ama pc ye kurmak istiyorum görüşleriniz nelerdir bu oyun hakkında ? Ayrıca indirebileceğim sağlam bi link verirseniz sevinirim iyi günLer .

Yalancıyımdır biraz ama bana inan sarhoşken hep çok sahiciyim. Yine fazla içmişim bu akşamda çoşmuş kalbim of nal gibiyim ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Oynamadim ama guzel birseye benziyor indirelim bakalim..

Link : http://rapidshare.com/files/232845482/Cyberst_Uplink_Hacker_Elite.rar

Rar sifresi yok..

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

Şöyle bir bilgi buldum .

----------

Uplink Elite Hacker Oyununu Çoğunuz Duymuşsunuzdur Hatta Oynamış Olanlarınızda Vardır..

Nedir Bu Oyun Nasıl Oynanır..
    Hacker Similasyonu Oyuna Girdiğimizde Kendimizi Hacker Olma Yolunda İlerleteceğimiz Karakterimizi Yaratıyoruz..Başlangıç Görevlerini Yaparak Oyunu Biraz Mantık Olarak Öğreniyoruz..
    Oyunda Görevler Alarak Sistemlere Giriyoruz Banka Hesaplarına Giriş Yapıp Dünyaca Ünlü Sistemlere Virus Bulaştırabiliyoruz..Tabi Bunları Hızlı ve Seri Bir Şekilde Yapmanız Gerekiyor..Paranız Çoğaldıkça Yeni Sistemler Alarak Gücünüze Güç Katıyorsunuz..
    Dikkat Etmeniz Gereken Şey Sistemden Çıkarken Log Kayıtlarını Silmeniz Yoksa Yakalanırsınız..

-------------

indirdim oyunu akşam kurumö deneyeceğim..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

xursi bunu yazdı:
    -----------------------------

Şöyle bir bilgi buldum .

----------

Uplink Elite Hacker Oyununu Çoğunuz Duymuşsunuzdur Hatta Oynamış Olanlarınızda Vardır..

Nedir Bu Oyun Nasıl Oynanır..
    Hacker Similasyonu Oyuna Girdiğimizde Kendimizi Hacker Olma Yolunda İlerleteceğimiz Karakterimizi Yaratıyoruz..Başlangıç Görevlerini Yaparak Oyunu Biraz Mantık Olarak Öğreniyoruz..
    Oyunda Görevler Alarak Sistemlere Giriyoruz Banka Hesaplarına Giriş Yapıp Dünyaca Ünlü Sistemlere Virus Bulaştırabiliyoruz..Tabi Bunları Hızlı ve Seri Bir Şekilde Yapmanız Gerekiyor..Paranız Çoğaldıkça Yeni Sistemler Alarak Gücünüze Güç Katıyorsunuz..
    Dikkat Etmeniz Gereken Şey Sistemden Çıkarken Log Kayıtlarını Silmeniz Yoksa Yakalanırsınız..

-------------

indirdim oyunu akşam kurumö deneyeceğim..

sendemi heykır olacan la kürsü :)     bende bakim bakalım format attıktan sora :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

Süper oyundur.

Bir ara baya kastım ilerledim ama bir yerde takılmıştım.

Hacker olarak başlıyorsunuz işte elinizde bazı programlar var onlarla istenilen işleri yapıyorsunuz para kazanıyorsunuz.

O parayla sisteminizi geliştirebiliyorsunuz, daha hızlı işlemci falan alıyorsunuz mesela ya da programları üst versiyonlara update edebiliyorsunuz.

Yaptığınız işler arasında okul kayıtlarına girip not değiştirme var, bazı firmaların kayıtlarını falan çalıyorsunuz.

Velhasıl kelam oyun baya güzel...

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

TheColtfire bunu yazdı:

Oynamadim ama guzel birseye benziyor indirelim bakalim..

Link : http://rapidshare.com/files/232845482/Cyberst_Uplink_Hacker_Elite.rar

Rar sifresi yok..

hacı şifre istiyor !

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Şifre: www.oyuncehennemi.com aynen böyle yazın ama noktasıyla,virgülüyle.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Oyunu kurduktan sonra yamasını da eklemeyi unutmayın içinde mevcut.

Toplam Hit: 3133 Toplam Mesaj: 8