Upload
-
Merhaba arkadaşlar,
şu hotfile, filefactory gibi dosya barındırıcı hostinglerden para kazanma olayını duyduğumdan beri upload işiyle uğraşmaya başladım. Fakat bir sorunum var upload edeceğim zaman, bağlantım karşı hosting ile kafasına göre kesiliyor. Bunun sebebinin DNS'lerden olduğunu söyleyen birkaç kişi duydum, bunun üzerine birkaç dns de denedim ama sonuç aynı. Bugün internet sağlayıcımı aramayı düşünüyorum bu konu hakkında konuşmak için ama öncesinde bu sorunu çözebilmek için yapabileceğim birşey var mı, veya bir bilginiz var mı öğrenmek istedim.
Dosyayı upload ederken FTP programı da kullandım, aklıma bir ara dosya barındırıcı hostinglerden premium hesap mı almam gerekiyor sorusu takıldı aklıma ama free user olan arkadaşlarıma sorduğumda onlar rahatlıkla upload yapabildiğini söylediler o tarz hosting sitelerine.
-
Hocam şöyle bi durum olabilir.
Bazı binaların altyapıları belirli bi internet hızından fazlasını desteklemiyor. Bu nasıl oluyo?
Tamamen telefon kablolarıyla ilgili. Sık sık hat kopmasına neden olur. -
hocam, kullandığım internet 8mbit ve hızını tam destekliyor. Şu zamana kadar download'da da sorun yaşamadım kesilme olsun, hız konusunda olsun. Ne hikmetse bu upload ile ilgili anormal bir durum söz konusu.
-
sorunun tüm hostingler le mi ?
ftp den atmayı deneme ftp upload larda bende de bir süre sonra baglantı kesiliyor.
browserdan yada varsa o sitenin uploadtool u ile yapacaksın , şimdiye kadar saglam seri ftp den dosya alan sunucu görmedim anca
100mbps lık hattın olcak o zaman rahat edersin.
dns lerden olmuyor o çok uğraştım
-
edit
-
evden o işler olmuyor hacı. Upload yapacaksan ya vps veya dedicated server alacan yada bırakacan bu işi.
-
sezoo bunu yazdı:
-----------------------------
evden o işler olmuyor hacı. Upload yapacaksan ya vps veya dedicated server alacan yada bırakacan bu işi.
-----------------------------host + rapidleech akıyor =)
-
dedikleriniz tabii ki upload olayını kolaylaştırıyor. Fakat benim bu olayın kafama takılan başka bir yönü de arkadaşımın 1mbit internet ile kesintisiz istediği dosyayı upload edebilmesi.
-
mhs bunu yazdı:
-----------------------------
dedikleriniz tabii ki upload olayını kolaylaştırıyor. Fakat benim bu olayın kafama takılan başka bir yönü de arkadaşımın 1mbit internet ile kesintisiz istediği dosyayı upload edebilmesi.
-----------------------------eder zamana bağlı olarak