Upload İçin Vip-File Mi Letitbit.Net Mi Bitroad.Net Mi Hangisi ?
-
arkadaşlar yeni HD aldımdan beri sürekli filim oyun warez indiriyorum (arşiv şeklinde)
bir süre sonra upload a başlıycam downloadlar için rapid pre kullanıyorum fakat artık tek link dönemi başladı ve sizlerde faydalanın istiyorum
hangi host a upload edeyim arşivi sizce vip-file ve letitbit.net için pre gibi download açıkları bulundu onlar mı yoksa bitroad mı
ben vip yada letitbit arasında gidiyorum ama bitroad da çok kullanılıyor ve gayette hızlı gibi ve para kazanma oranı diğerlerinden daha fazla sanırım
önemli olan upload a deysin yani dosya en rahat nasıl çekilebilirse oralara yüklemek istiyorum. . . .
-
not
gerekli olur diye fiyatları da koyayım
vip-file gayet ucuz
Offering Price To pay 48 hours GOLD membership $1.49 Buy now 1 week GOLD membership $2.49 Buy now 1 month GOLD membership $5.00 Buy now 3 months GOLD membership $7.00 Buy now 6 months GOLD membership $12.00 Buy now 1 yeear GOLD membership $20.00 Buy now bitroad da sadece bedava
letitbit de de 1 aylik gold
Urun Adet Birim fiyat Toplam Premium access 2 One Month LETITBIT.NET 1 7.70 TRY(5.00 USD) 7.70 TRY (5.00 USD) -
RapidShare y yukle hoca:) birak bunlari
-
Netload.in Rulz! :D
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
RapidShare y yukle hoca:) birak bunlari
-----------------------------bıktım usandım rapid den yaw yüklemesi ayrı download etmesi ap ayrı dert :D
-
outmost bunu yazdı:
Netload.in Rulz! :D
-----------------------------netload benim bi tafımı yesin :D hiç sevmiorm
-
bitroad dowloand yapınca üzerine para veriyo :D
Result: 2486 $ 2.34 $ 0 $ 0 $ 2.34 -
volkan bunu yazdı:
bitroad dowloand yapınca üzerine para veriyo :DResult: 2486 $ 2.34 $ 0 $ 0 $ 2.34
-----------------------------internetten araştırdım bilmem kaç download yapıldında ondan sorasını saymıomus yani parayi çekemioz :D
-
hacı vip-file a upload et derim. :) letitbit de key sıkınıtsı var , bitroad işi sağlam değil pek, ama vip-file da fullurl programı ile çok rahat indiriliyo :) sonuç olarak vip-file derim :) bide hacı, sağlam paylaşım bekliyoruz sen yaparsın ;)
-
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------hacı vip-file a upload et derim. :) letitbit de key sıkınıtsı var , bitroad işi sağlam değil pek, ama vip-file da fullurl programı ile çok rahat indiriliyo :) sonuç olarak vip-file derim :) bide hacı, sağlam paylaşım bekliyoruz sen yaparsın ;)
-----------------------------yapacam çok şey yapacam ama kodumun ttneti bize vermiş 256 upload hızı zaten anca 21ile upload edilio çok uzun sürüo anca günde 1-2 paylaşım yapaibliom
-
vip-file diyorum cünkü verecegin vip-file linklerini tek link halinde direk serverlarindan indirebiliyoruz ve sen upload yaparken dosya boyutu önem tasimiyor
+ 360 gün'den sonra siliniyor dosyalarin.buda bi avantaj tabi..