Upload Sitelerinden Premium Alıcam Önerileriniz
-
fileserve yada wupload tercihim suanda hem film hemde oyun indirebilmem icin ama sizinde tavsiyeleriniz bekliorum ama öncelikle günlük indirme limiti hepsinde varmi ?
fileserve günlük indirme limiti kac bulamadim ? bi arkdsim sifreyi verebilirim sana dedi ama bugun indiremiyuorum lmiti varmi diye soruyor o da bana
-
Hocam boşver alma derim alırsın şifreni tırtıklarlar warez e düşer paran yanar o yüzdn güncel keyler var zaten nette sürekli ordan alabilrisin
-
alldebrid.com öneririm panxer'e ulaş
-
hocam 30 günlük bi arkdsla aliyoruz bi sııkıntı olmadi simdiye kadar hotfile rapid aldim ama gunluk limit takıldı kafama ya bilen biri varmi fileserve de gunluk 10 gb felan mi acaba?
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam boşver alma derim alırsın şifreni tırtıklarlar warez e düşer paran yanar o yüzdn güncel keyler var zaten nette sürekli ordan alabilrisin
-----------------------------hem hocam cookie felan ugrasmadan kolay bulunabiliomu bu premium sifreleri nerden buluyorsunuz siz?
-
nfs shit 2 nin fileserve de ve nette nekadar dosyasi varsa silmisler elinde nfs shift 2 nin calisan fileserve linki olan var mi ? (upload ederken öküzlere kac kere soyluyorlar oyun adi film adiyla upload yapmayin diye degistirin iste dimi )
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------:D bu nasıl bir yakşım tarzı anlamadım hacklenme tehlikesi kullanıcıya bağlıdır az kafayı çalıştırırsan hiçbirşey olmaz konu sahibi arkadaşada wupload premium almasını öneririm çünki şuan birinci sırada o var
-
http://www.yasinyildiz.com.tr/index.php
hocam bura senin içini görür boşuna para verme....
-
paranı çöpe atıyosun hacı demedi deme :)