Upload Sitesi/Siteleri
-
Muritler elimde 1700 kusur sarki var her turden kendim tek tek secip koydugum bunlari guvenceye almak istiyorum tavsiye edebileceginiz upload sitesi varmi ve bi sekilde premium yapabilirmiyiz ayrica sonsuza tek orda kalici kalicakmi sorumalarima cevap verip guzelde bi site önerirseniz sevinirim simdiden eyv tesekkurler
(upload ettikten sonra ayri bi konu ile sarkilari paylasicam )
-
Premium alma falan onlar eskide kaldı hocam. Al bir tane bulut Hesabı sonsuza dek kalır dosyalar. Mesala Gmail kullanıyorsan Google 15 GB veriyor, Yandex 10 GB veriyor vs vs.
-
edit.
joe_black tarafından 18/Nis/15 14:29 tarihinde düzenlenmiştir -
1700 parça 2-3 dvd ye sığar, yedekle dvd lere gitsin. Hatta yedeğin yedeğini bile alabilirsin. Sonuçta Dvd ler pahalı değil.
-
Her ne kadar bulut depolama olsa da güvenli değil. Server çöker, biri sızar vs. Kimse garanti edemez bunu. Şimdilik en güvenlisi DVD. Güzel muhafaza edersen hiçbirşey olmaz.
-
SwateR bunu yazdı
Her ne kadar bulut depolama olsa da güvenli değil. Server çöker, biri sızar vs. Kimse garanti edemez bunu. Şimdilik en güvenlisi DVD. Güzel muhafaza edersen hiçbirşey olmaz.
Bulut siteleri verileri tek bir sunucuda tutmaz en az 2 ayrı sunucuda saklarlar bunuda kulamızı sözleşmekerime yazarlaR. Bilgileriniz sizin için önemliyse Winrar ile şükürleyip yükleyin
-
hocalar peki bana ucuz netten siparis edebilecegim 1tb falan 500 gb hard disk önerirmisiniz pc baglama aparati ile isminide derseniz guzel olur :)