folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Upload Sorunu Acil Yardım !

Upload Sorunu Acil Yardım !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

Selam müridler.

Benim evdeki pc de upload sorunu var.Ben başka yerde kalıyorum evde kardeşim var.Evdeki pc yi yakmış karderşim.Servise götürmüşler adam kasayı değiştirmiş komple.Sadece ram ler kurtulmuş sağlam onları takmış.Yeni kasa ile internette hiçbir şekilde upload yapılmıyor.Kendim geldim baktım 2-3 kb lik dosyaları upload edbiliyorum ama 15 kb ve üstünü upload edemiyorum.İnternete ethernet ile bağlanıyor pc.Eski kasa da upload yapıyordu sorun yoktu.Eski kasa asus anakart amd semptrom 3000 flndı.PC'cinin yeni verdiği kasa msi 7060 p4 2.8 ghz dandik bişey.Sorunun nerden kaynaklandığını bulamadım.Bu arada net ortak.Conexant marka dandik bi modem var.Başta söylediğim gibi eski kasayla bi sorun yoktu.Yeni kasayla hiçbirşekilde upload yapılmıyor.msn den fln  da olmuyor.download hızı normal ama burası garip ! Yardımcı olacak müridlere şimdiden teşekkür ediyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    upload yapılmıyor derken, çok düşük hızlarda mı upload yapabiliyorsun? yoksa upload yapmaya çalışırken bir hata ile mi kaşılaşıyorsun?

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek
    hocam 10 kb nin üstünü upload ederken rapid e ilk 3-4 kb sini upload ediyor sonra süre 999999  fln oluyo tıkanıyo sonra sayfa görüntülenemiyo diyo.Başka sitelere denedim hiçbirine upload edemiyor + msn den de gönderemiyom hiçbişey.Bence kasa da sorun olabilir.Lütfen yardım edin benim tekrar gitmem lazım evden kalıcak bu böyle yardımınızı bekliyorum pls.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    muhtemelen ya windowsla ilgili bir sıkıntı var, yada firewall sorun cıkartıyor hocam eğer var ise...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    servis sağlayıcını ara(ttnet,biri,smile gibi) durumu anlat hattınızda sorun yok derseler modemde sorun olabilir başka bir makinaya bağlayıp dene eğer sorun olmuyosa geriye 2 seçenek kalıyo ya binanın kablo hattında bi sorun var yada rene nin dediği gibi işletim sisteminde sorun var

DOM..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    ya da modemi resetlemeyi dene bakalım, bir çözüm olucak mı?

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek
    hocalar çözdüm sorunu.ethernet kablosunda bi bozukluk varmış.kontrol ettirdim ama makineyle ışıkların hepsi yandı ama upload etmiyor.modemin usb çıkışını taktım pc ye normal uplaod etti.İlgilenenler için teşekkür ederim.
Toplam Hit: 989 Toplam Mesaj: 7