Uploaded.To Türkçe Dil Dosyasi ( Kendi Çevirim )
-
uploaded.to sitesinden free yada premium hesabinizla upload yapmanıza yarayan upload tool programını kullanirken niye türkçe dil seçeneği yok diye düşündüm ::::D gece nin geç saatleri oldu için sıkıldım galiba türkçeye çevirdim
yanlız yanlış deilde bazı yerleri eksik olarbilir upload.to ya mail attim client e direk türkçe dil dosyasini eklesinler diye eğer kullanananız varsa sevecektir =)
her yerde türkçe kullanalim dilimizin değerini bilelim
http://uploaded.to/?id=7meb3f
yanlış çeviri yaptıysam özür dilerim ::::D zaten çok uykulu iken yaptım normaldir
( not: upoaded.to tool yokise sitesine girip indirip kurup language dosyasinin içine atınız ve programı kapatıp tekrar açın extras dan language ye tıklayın turkish e tıklayın türkçe oldu hadi hayirli olsun )
-
güzel iş; ne kadar kullanmayacak olsam da...
ama dilimize verdiğin önemden dolayı tebriklerimi aldın =)
-
oo dayı güsel olmuş :)
ruls Türkish =)
-
bende 3-5 programı türkçeleştirmiştim. güzel iş.
-
her yerde türkçe kullanalim dilimizin değerini bilelim
yanlış : doğru
yanlız yalnız
kelimelerin yazılışlarına dikkat edelim hacım eyvallah yaptığın çalışma için.
-
sağolun arkadaşlar elimden geldiğince her programı çevirmeye çalışırım ancak bazılarını program kullanarak çevirmek gerek benim elimde bunlar olmadı için yapabildiklarımı yapıyorum =)
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
sağolun arkadaşlar elimden geldiğince her programı çevirmeye çalışırım ancak bazılarını program kullanarak çevirmek gerek benim elimde bunlar olmadı için yapabildiklarımı yapıyorum =)
-----------------------------ciger çeviri diye arat renenin konusu var istemediğin kadar bunlarla ilgili program var aklında olsun :)
-
=) BEN BUNU türklere yardım olsun diye yapmıştım adamlara da türkçe dosyasini içine atsınlar diye mail attım :D
adam lar beni sevdi galiba bedava premium hesap verdi. ( yolladım mail e cevap )
Dear Costumer, we've received your turkish ini file.We're thankful for all your efforts.Please take this Premium Account as accommodation for your support team is developing a completely new tool at the moment and therefore, we won't include your turkish language file to the existing one.Maybe when you exactly translate the new tool in turkish language, then we'll include it, if the translation is superb. Mit freundlichen Grüßen,Yours Sincerely,
Accountdetails:
Accounttype: Premium
Valid until: 08-04-2008 08:41
Traffic left: 25.00 GB
Download directly: Switched on^^ ben bu çevirmenlik işine gireyim