folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Uploaded.To Türkçe Dil Dosyasi ( Kendi Çevirim )

Uploaded.To Türkçe Dil Dosyasi ( Kendi Çevirim )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

uploaded.to sitesinden free yada premium hesabinizla upload yapmanıza yarayan upload tool programını kullanirken niye türkçe dil seçeneği yok diye düşündüm ::::D gece nin geç saatleri oldu için sıkıldım galiba türkçeye çevirdim

yanlız yanlış deilde bazı yerleri eksik olarbilir upload.to ya mail attim client e direk türkçe dil dosyasini eklesinler diye eğer kullanananız varsa sevecektir =)

her yerde türkçe kullanalim dilimizin değerini bilelim

http://uploaded.to/?id=7meb3f

yanlış çeviri yaptıysam özür dilerim ::::D zaten çok uykulu iken yaptım normaldir

( not: upoaded.to tool yokise sitesine girip indirip kurup language dosyasinin içine atınız ve programı kapatıp tekrar açın extras dan language ye tıklayın turkish e tıklayın türkçe oldu hadi hayirli olsun ) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

güzel iş; ne kadar kullanmayacak olsam da...

ama dilimize verdiğin önemden dolayı tebriklerimi aldın =) 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek

oo dayı güsel olmuş :)

ruls Türkish =) 

"Murid" Değil "Murit"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    bende 3-5 programı türkçeleştirmiştim. güzel iş.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

her yerde türkçe kullanalim dilimizin değerini bilelim

yanlış :              doğru

yanlız                yalnız

kelimelerin yazılışlarına dikkat edelim hacım eyvallah yaptığın çalışma için. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    sağolun arkadaşlar elimden geldiğince her programı çevirmeye çalışırım ancak bazılarını program kullanarak çevirmek gerek benim elimde bunlar olmadı için yapabildiklarımı yapıyorum =)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------
    sağolun arkadaşlar elimden geldiğince her programı çevirmeye çalışırım ancak bazılarını program kullanarak çevirmek gerek benim elimde bunlar olmadı için yapabildiklarımı yapıyorum =)
    -----------------------------

ciger çeviri diye arat renenin konusu var istemediğin kadar bunlarla ilgili program var aklında olsun :)

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

=) BEN BUNU türklere yardım olsun diye yapmıştım adamlara da türkçe dosyasini içine atsınlar diye mail attım :D

adam lar beni sevdi galiba bedava premium hesap verdi. ( yolladım mail e cevap )

Dear Costumer, we've received your turkish ini file.We're thankful for all your efforts.Please take this Premium Account as accommodation for your support team is developing a completely new tool at the moment and therefore, we won't include your turkish language file to the existing one.Maybe when you exactly translate the new tool in turkish language, then we'll include it, if the translation is superb. Mit freundlichen Grüßen,Yours Sincerely, 

Accountdetails:
    Accounttype: Premium
    Valid until: 08-04-2008 08:41
    Traffic left: 25.00 GB
    Download directly: Switched on 

^^ ben bu çevirmenlik işine gireyim 

Toplam Hit: 970 Toplam Mesaj: 8