Uploadjockey.Com (Upload Paylaşım Ve Kazanma ) Anlatım
-
dosyalarınızın indirilmesi başına 0.001 dolar verir
uploadtool u mevcut (dosyalarınızı bir çok host a yükler)
link upload
File Linking Uploader
Links Rapidshare Badongo Zshare SendSpace MegaUpload Deposit Files Easy Share MediaFire FileFactory Loadto Other max up to 100mb
dosyalarınızı upload yaptı adresler
MegaUpload: EasyShare: FileFactory: RapidShare: DepositFiles: Uploaded.to: Mediafire: Badongo: zShare: hepsi
Welcome panxer!
Read about upcoming Premium Accounts & Referral System - Send us your suggestions Earned Paid Owed $7.97 $0 $0 örnekler isteyen buraya upload ederse hem paylaşım açısından ( mesela 1gb lık dosyayı aynı anda download edebiliriz (int hızınız yüksek se )
her bir link içni başka bi host seçersiniz ( rapid share mehauplaod deposit files uploaded.to fln
-
nekadar güvenebilirizki
-
buraqgo bunu yazdı:
-----------------------------
nekadar güvenebilirizki
-----------------------------ne kadar güveneceğin sana kalmış ancak ortaya güzel paylaşımlar çıktı kesin düşün elinde 10tane rapid link olcana 50 tane alternatifli link oluyor
-
bunlar parayı kırıyor tabiki o arada, sana verdikleri linklerden indirme başı rapidden kazandığı puanları düşün, diğer birçoğu direk para veriyo, mesela filefactory, çok zekice yapılmış bi sistem bence, paranın a. koyorlar, sizede küçük bi kısmını teşvik amaçlı veriyorlar. alan memnun satan memnun olunca sorun olmuyor tabi, sonuçta bizede faydası var, birçok alternatif link sözkonusu çünkü
-
ben şayet kullanıyom gayet güsel bi upload sitesi 1,5 dolarım varr :)
-
böle sitelerden parayı nah alırsın
-
Yuh 1000 download yapılırsa 1 dolar mı alıyosun?
-
JohnD bunu yazdı:
böle sitelerden parayı nah alırsın
-----------------------------sonuç olarak dier paylasim sitelerinden daha iyi upload eden de download edende memnun olucaktır
-
ZoktriP bunu yazdı:
Yuh 1000 download yapılırsa 1 dolar mı alıyosun?
-----------------------------he balım daha iyisini veren varsa süle xD
örnek bi oyuncehennemine bir partlık oyun koydum 1.000 kere inidilmiş ziddu da dosyan silinmedi için ölene kadar o dosyadan para kazanırsın