UPS İzmir Aktarma Merkezi (Nasıl Gidebilirim?)
-
Selamlar hocalar, şöyle bi sorunum var kargo bekliyodum 2 gündür gelmiş bulamamışlar geri dönmüş kapıya yada apartmana geldik bulamadık şubeye geri yolladık tarzında bi kağıtta bırakmadıkları için bugün farkettim olayı iletişime geçtim yarın kendim gidip alıcam ama adresi tam olarak bilmiyorum. Yarın son finalim olduğu içinde (saat 3buçukta) sınav 1-1,5 saat sürse bucadan bornovaya akşam saatinde yetişemem heralde sabah çıkıp erkenden kendim alıcam ama adresi ararkende saatler kaybetmek istemiyorum zaten yayan olucam birde tekrar eve dönüp okula gitmem lazım grup çalışması yapıcaz. kısaca buraya nasıl ulaşırım hangi otobüs hattı yada metro yakınsa nerden nasıl gidebilirim fikirlerinizi bekliyorum
bucadayım bu arada

http://www.ups.com.tr/Subelerimiz.aspx
-
beyler bilen yok mu :|
-
hocam ben de çok adres aradım genelde kendim buluyorum, gitmeden önce oturup bi araştırma yapmanı öneririm madem kimse cvp vermiyor.. haritada gördüğüm kadarılya iki metro durağı var sanayi ya da stadyum diye.. oranın metro haritinasına bak sen nerede binebilri ve nasıl gidebilirsin v.s. bu şekilde kendin bi plan çıkarabilirsin ve sıkıntı çıkmadan gidebilirsin.. izmir i bilmediğim için yardımcı olamayacağım başka türlü..
ayrıca daha önce ups ile çalıştım, adamları arıyorsun kuryeyi çağırıyorsun kendileri geliyor.. ben ekstra ücret veririz sandım ama aynı parayı aldılar, daha önce istanbuldaki bi şubesinden 48 dolara yolattım şimdi kendileri geldiler aynı parayı aldılar.. müşteri hizmetleri arayıp bi sor, senin gitmen gerekmeyebilir. çünkü kuryeler o bölgeye uğruyorlardır.. senin durum biraz farklı olsa da kuryeyi çağırabilirsin bence :))
unbalanced tarafından 23/Oca/14 23:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Kardeş karşıyaka-bostanlı otobüs durağından 130 numaralı otobüse bin ve şöföre söyle o indirir seni, izsu lojmanlarının oralarda bir yerde orası, yada metro ile sanayi durağında indiğinde sorarak bulursun yürüme mesafesinde.
edüt-ü kutsal : kardeş bucadan gelceğine göre konakta in oradan metro ile sanayi yada stadyum duraklarından birinde in kime sorsan gösterir ;)
---ALPER--- tarafından 23/Oca/14 23:11 tarihinde düzenlenmiştir -
unbalanced bunu yazdı
hocam ben de çok adres aradım genelde kendim buluyorum, gitmeden önce oturup bi araştırma yapmanı öneririm madem kimse cvp vermiyor.. haritada gördüğüm kadarılya iki metro durağı var sanayi ya da stadyum diye.. oranın metro haritinasına bak sen nerede binebilri ve nasıl gidebilirsin v.s. bu şekilde kendin bi plan çıkarabilirsin ve sıkıntı çıkmadan gidebilirsin.. izmir i bilmediğim için yardımcı olamayacağım başka türlü..
ayrıca daha önce ups ile çalıştım, adamları arıyorsun kuryeyi çağırıyorsun kendileri geliyor.. ben ekstra ücret veririz sandım ama aynı parayı aldılar, daha önce istanbuldaki bi şubesinden 48 dolara yolattım şimdi kendileri geldiler aynı parayı aldılar.. müşteri hizmetleri arayıp bi sor, senin gitmen gerekmeyebilir. çünkü kuryeler o bölgeye uğruyorlardır.. senin durum biraz farklı olsa da kuryeyi çağırabilirsin bence :))
hocam dediğin gibi yaptım zaten telefona bile attım mekanı en olmadı mesafe verip 2 metronun birinden oraya yürüme yapıcam öyle giderim :D
ama durum şu aradıklarında paketi tekrar yollayalım mı dediler ne zaman elime geçiceğini söylerseniz öyle yapalım dedim ama saat veremeyiz dediler benimde okula gidip ders çalışmam lazım elim kolum bağlı evde oturamıycağım için ve hafta sonu girceği için işin içine gideyim kendim temiz miss alayım dedim
-
Hocam Konakta Evka 3 yönüne bin. Stadyum metroda in. Metro yolu boyunca yürü yürü o geniş sokaktan sağa dönünce birine sorarsın sana söyler.
Stadyum Sanayi metro arası kısa zaten. Yolda tam metroya paralel gidiyor.
-
Buca bornova dolmuşu önünden geçiyordu sanırım .. bucadan bornovaya giderken..
ltcelik tarafından 23/Oca/14 23:38 tarihinde düzenlenmiştir -
metronun sanayi duragında in metrodan indiğin vakit metronun ücyol yönüne doğru 150-200 m yürü solda geniş bir cadde sokağa girdinmi ileride sağda kocaman yer zaten görmemen imkansız
-
yardım edenlere teşekkürler aynen bilindik bir yermiş aslında ben google mapsten çıkaramayınca kafamda büyütmüşüm teşekkürler tekrardan :)
-
istersen yurtiçi kargo , aras kargo , mng kkargo akt mrklerin yerinide tarif ederim kenarda dursun maksat yardımcı olmak :)
-
rewolt84 bunu yazdı
istersen yurtiçi kargo , aras kargo , mng kkargo akt mrklerin yerinide tarif ederim kenarda dursun maksat yardımcı olmak :)
eyvallah hocam onlara gerek yok buca şubeleri var hatta evimede yakın :)