Ups Kargo Ve Vatanbilgisayar Hk.
-
Laptop aldım kargo geldi 6 tl istediler kargonun vatan şeridi yırtılmıştı adamla papaz oldum kapıda bağırıştık birbirimize grioduk babamlar zor kurtardı araya girdi Ups yede vatanda şikayet ettim. Kargo çalışanın konuşması berbat ne dediğini anlamıyorum. sinirli ürünü iade ettirdim arabaya resmen kargoyu fırlattı. bu laptoptan hayır gelirmi bi daha ya. Normalde 75 tl üstü ücretsiz oluyor.
-
bişey olmaz laptopa. sen vatanda nasıl muamele ediliyo zannediyosun:D hocam gold'a dizüstü almaya gittim. kesin kararlıyım alıcam. eleman bilgisyar kutusunu çıkardı, bel hizasından pat diye yere bıraktı. almıyorum vazgeçtim deyip çıkmıştım.
-
66albay bunu yazdı:
-----------------------------
bişey olmaz laptopa. sen vatanda nasıl muamele ediliyo zannediyosun:D hocam gold'a dizüstü almaya gittim. kesin kararlıyım alıcam. eleman bilgisyar kutusunu çıkardı, bel hizasından pat diye yere bıraktı. almıyorum vazgeçtim deyip çıkmıştım.
-----------------------------ahaha :D
-
Çok sinirliyim adam gelmiş benim evimde kapımda kafa tutuyor bağırıyor bana ya ne bu lan? yok 800 tane kargo dağıtmış dağıttıysan banane a.q git başkası çalışsın işini sevmiyorsan adamla birbirimize girioduk babamlar çıktı evden.