folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ups Kargo Ve Vatanbilgisayar Hk.

Ups Kargo Ve Vatanbilgisayar Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Laptop aldım  kargo geldi 6 tl istediler kargonun vatan şeridi yırtılmıştı adamla papaz oldum kapıda bağırıştık birbirimize grioduk babamlar zor kurtardı araya girdi Ups yede vatanda şikayet ettim. Kargo çalışanın konuşması berbat ne dediğini anlamıyorum. sinirli ürünü iade ettirdim arabaya resmen kargoyu fırlattı. bu laptoptan hayır gelirmi bi daha ya. Normalde 75 tl üstü ücretsiz oluyor.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek
    bişey olmaz laptopa. sen vatanda nasıl muamele ediliyo zannediyosun:D hocam gold'a dizüstü almaya gittim. kesin kararlıyım alıcam. eleman bilgisyar kutusunu çıkardı, bel hizasından pat diye yere bıraktı. almıyorum vazgeçtim deyip çıkmıştım.

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

66albay bunu yazdı:
    -----------------------------
    bişey olmaz laptopa. sen vatanda nasıl muamele ediliyo zannediyosun:D hocam gold'a dizüstü almaya gittim. kesin kararlıyım alıcam. eleman bilgisyar kutusunu çıkardı, bel hizasından pat diye yere bıraktı. almıyorum vazgeçtim deyip çıkmıştım.
    -----------------------------

ahaha :D

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Çok sinirliyim adam gelmiş benim evimde kapımda kafa tutuyor bağırıyor bana ya ne bu lan? yok 800 tane kargo dağıtmış dağıttıysan banane a.q git başkası çalışsın işini sevmiyorsan adamla birbirimize girioduk babamlar çıktı evden. 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
Toplam Hit: 917 Toplam Mesaj: 4