UPS Sorunu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Muridler benim 2 pcye elektirikten koruması için UPS bağlı bilgisayarı kapattığımda onuda kapatıyorum fakat açınca saat ayarları hep eskiye dönüyo bunu nasıl düzeltebilirim bilgisi olan varmı ? :S
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Bios pilin bitmiş UPS ile alakasız , Anakart üzerindeki pili dğeişince sorun düzelecektir CR 2025 marka pil yanlış hatırlamıyorsam. Bu arada UPS yi kapatmamalısın ne zararı var sana çalışsın...

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Saol Decameron bende diyodum neden bu böle meğersem makinayı yanlış kullanıyomuşum çünkü UPS den kapatmayınca saat doğru düzgün ilerliyo :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bsw
    Bsw's avatar
    Erkek
    haha aynı sorun bendede oluyordu abi rahat bi 3-4 ay fişi çekmedim antivirüs güvenlik duvarı her bişey kafayı yiyor saat tarih gidince.. cr2032 pilde olabilir herhalde abi ben saatin bili zayıflayınca takıyordum anakarta..

Keser döner sap döner dün yedim tavuk döner..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek

hacı seın bıos pılın bıtmıs ups acık kaldıgında ups uzerındekı enerjıden beslıyr bıos pılı kendını ama upsı kapattıgın zaman butun enenerjı kesıldıgı ıcın saaat ayarların fala n degısıyor sen o yuzden decanın dedıgı gıbı gıt bı tane pıl al ups ı de kapatsan sat ayarın degısmez

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
Toplam Hit: 901 Toplam Mesaj: 5