UPS Sorunu ?
-
Muridler benim 2 pcye elektirikten koruması için UPS bağlı bilgisayarı kapattığımda onuda kapatıyorum fakat açınca saat ayarları hep eskiye dönüyo bunu nasıl düzeltebilirim bilgisi olan varmı ? :S
-
Bios pilin bitmiş UPS ile alakasız , Anakart üzerindeki pili dğeişince sorun düzelecektir CR 2025 marka pil yanlış hatırlamıyorsam. Bu arada UPS yi kapatmamalısın ne zararı var sana çalışsın...
-
Saol Decameron bende diyodum neden bu böle meğersem makinayı yanlış kullanıyomuşum çünkü UPS den kapatmayınca saat doğru düzgün ilerliyo :)
-
haha aynı sorun bendede oluyordu abi rahat bi 3-4 ay fişi çekmedim antivirüs güvenlik duvarı her bişey kafayı yiyor saat tarih gidince.. cr2032 pilde olabilir herhalde abi ben saatin bili zayıflayınca takıyordum anakarta..
-
hacı seın bıos pılın bıtmıs ups acık kaldıgında ups uzerındekı enerjıden beslıyr bıos pılı kendını ama upsı kapattıgın zaman butun enenerjı kesıldıgı ıcın saaat ayarların fala n degısıyor sen o yuzden decanın dedıgı gıbı gıt bı tane pıl al ups ı de kapatsan sat ayarın degısmez
Toplam Hit: 901 Toplam Mesaj: 5