Url Adresini Değiştirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek

<li><a href="<?php echo $degisken->url('kategori',$id,$baslik,true,'haber')?>" title="<?php echo $baslik?> kategorisi haberleri"><?php echo $baslik?></a></li>

Arkadaşlar kod yapısı yukarıda ve çıktısıda "http://www.cccc.com/kategori/video/7/haber-videolari/" bu şekilde oluyor , gelelim benim istediğim şeye Ben istiyorum ki www.cccc.com/haber-videolari-7.html olsun .htaccess den ayarlayabiliyorum fakat bu yukarıdaki koddan böyle url yi nasıl oluşturaacağım çözemedim

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheMayk
    TheMayk's avatar
    Erkek

.htaccess dosyasının içeriğinide yazman gerekir çözüm olması için.

Sperm Gibi Adamlar Var İnsan Olma İhtimalleri Milyonda Bir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek

<li><a href="<?php echo $degisken->url('haber-videolari-'$id)?>.html" title="<?php echo $baslik?> kategorisi haberleri"><?php echo $baslik?></a></li>

Olması gerekiyor :)

Ne zaman birşey öğrenmek istesem, Birden Vaktim Kalmıyor ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

haber ve videolarında deişken oldugunu varsayarsak aşağıdaki gibi yazman gerekir.mantıgı böyle..  tırnak hatası oluşursa deneme yanılma düzeltirsin.

url('$haber.'-'.$videolari.'-'.$id.') ?>.html

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek

.htaccess ile nasıl yapılıyor bu olay giris.php ve mobile.html adında iki sayfam var site.com/mobile ve site.com/giris şeklinde olsun istiyorum aslında iki farklı klasör oluşturup index olarak attım şimdilik sayfaları ama .htaccess olayı kafamı kurcalıyor nette biraz araştırdım ama olmadı nedense free host kullanıyorum ondan dolayı mı acaba.

Toplam Hit: 1720 Toplam Mesaj: 5