Url Filtreleme Hakkında...(Yardım)
-
Müridler biz bir internet bağlantısını 16 kişi paylaşıyoruz. İnternetin selameti için ana makineden modeme girip Rapid
vb gibi download siteleri filtrelemek istedik. Modem airties. arayüze girip url filtrelemeye anahtar kelimeleri yazdım.
Daha sonra erişim seçeneklerinden engellenecek IP aralığını 192.168.2.1 ile 192.168.2.254 yaptım. Filtrelemeyi aktif
hale getirdikten sonra restart attım. İşe yaradı. Engellemek istediğimiz sitelere girilemedi. Fakat bağlantı o kadar
yavaşladı ki sormayın. Sayfalar çok geç açılıyor. Bunun başka bi ayarı falan var mı. Anlayan müridler yardımlarınızı
bekliyorum...
-
internet cafemi ora bu ne 16 kişi :)) 3 5 kişi aynı anda nete yüklendiğinden kaynaklanabilyodur bi speed test yap derim ama diğer kullanıcıları devre dışı bırakarak yap
-
Yok yurt burası cafe değil. Dediğin işlemi denemiştim. Diğer makinelerin bağlantısını kestim. Ana makinede bile yavaşladı. Bi yerde hata yapıyorum ama nerde :(
-
hız ne sizin ve netle alakası olan herşeyi kapayıpmı denedin virüs programı vb. netle lakalı herşeyi kapayıp denedikten sonra url den engellediklerini iptal edip tekrar bi ölçüm yap aynı yavaşlama hala görüyosan ttnet i aramanı tavsiye ederim