folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Url Filtreleme Hakkında...(Yardım)

Url Filtreleme Hakkında...(Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Müridler biz bir internet bağlantısını 16 kişi paylaşıyoruz. İnternetin selameti için ana makineden modeme girip Rapid

vb gibi download siteleri filtrelemek istedik. Modem airties. arayüze girip url filtrelemeye anahtar kelimeleri yazdım.

Daha sonra erişim seçeneklerinden engellenecek IP aralığını 192.168.2.1 ile 192.168.2.254 yaptım. Filtrelemeyi aktif

hale getirdikten sonra restart attım. İşe yaradı. Engellemek istediğimiz sitelere girilemedi. Fakat bağlantı o kadar

yavaşladı ki sormayın. Sayfalar çok geç açılıyor. Bunun başka bi ayarı falan var mı. Anlayan müridler yardımlarınızı

bekliyorum...

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar3535
    zinar3535's avatar
    Erkek

internet cafemi ora bu ne 16 kişi :)) 3 5 kişi aynı anda nete yüklendiğinden kaynaklanabilyodur bi speed test yap derim ama diğer kullanıcıları devre dışı bırakarak yap

ZİNAR KERE ZİNAR
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Yok yurt burası cafe değil. Dediğin işlemi denemiştim. Diğer makinelerin bağlantısını kestim. Ana makinede bile yavaşladı. Bi yerde hata yapıyorum ama nerde :(

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar3535
    zinar3535's avatar
    Erkek
    hız ne sizin ve netle alakası olan herşeyi kapayıpmı denedin virüs programı vb. netle lakalı herşeyi kapayıp denedikten sonra url den engellediklerini iptal edip tekrar bi ölçüm yap aynı yavaşlama hala görüyosan ttnet i aramanı tavsiye ederim

ZİNAR KERE ZİNAR
Toplam Hit: 743 Toplam Mesaj: 4