folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ürün Değişimi Konusunda(Media Markt)

Ürün Değişimi Konusunda(Media Markt)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mythbusters
    Mythbusters's avatar
    Erkek

Müridler böyle bi durum yaşamışların tecrübesini eğer yaşayan olursada fikir sahibi olmasını isterim.

Ben 3 sene önce önce media marktdan philips lcd tv aldım ve garanti uzatma yapmıştım. geçenlerde ekranda ölü piksel oluştu bi çizgi halinde ve 2 karış. bende müşteri hizmetlerini aradım servisi yönlendirdik dedi. 1 saate geldi servis tvyi aldılar yarın arayabilirsiniz dediler. bende bugün aradım telefondaki bayan büyük ihtimal ile düzeltilemeyeceğini ürün değişimi olucağnı söyledi bnde nasıl olucak değişim artık o tv yok dedim bayanda onu bilemeyiz o media marktla aranızdaki bir işlem dedi. şimdi sorum şu benim televizyon artık media marktda yok bu ürün değişimi olursa nasıl olucak.?

soralım öğrenelim, öğrenelim soralım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Hocam öncelikle ölü piksel sorunu garanti kapsamında mı ? bu yönde bir bilgi aldın mı.Bayanın demek istediği de hani biz aracıyız sadece Philips ile görüşün demek olabilir, bir tel numarası falan da  vermediler mi ?(Bu garanti işinde de hep sorun çıkar adamı deli eder zaten :S)

طדṮ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mythbusters
    Mythbusters's avatar
    Erkek

hocam kapsamdaymış kapsamda olmasına. kadın philips servisinde zaten, onun dediği biz değişim gerekir dersek mevzu sizinle media markt arasında kalır diyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

hoca alayına gider rahat ol. olmadı hakemler kurulundan.... sen bi mmarkt ta uğra

bkz.

http://www.youtube.com/watch?v=GXNFuD8AQZw

www.youtube.com/watch?v=GXNFuD8AQZw

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek

normalde ölü piksel garantiye girmez ama sen 2 karış diyorsun ki bu nedenle garantiden yararlanırsın. olayın işleyişi şöyle olacak, servis sana değişim formu verecek. o özelliklere sahip yeni bi cihaz vermeyi ya da üzerine para koyarak daha iyi bi televizyon alabileceğini söyleyecekler. olay bu şekilde olacak. seçimde sana kalmış bişey. bana soracak olursan şu an media marktan üzerine para vererek tv alma çünkü piyasaya oranla daha pahalı satıyolar. zaten her halükarda değişim yapsalar bile eski televizyonuna oranla daha iyi bi televizyonun olacak. ama kesinlikle servisten değişim, arıza vs. formu almayı unutma. umarım faturayı kaybetmemişsindir.

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mythbusters
    Mythbusters's avatar
    Erkek

faturayı servis aldı geri vericeklerinide söylediler. peki benim alış fiyatım değerindemi bi değişim olur yoksa daha ucuza mı hocam?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencbeyin
    gencbeyin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

samsung monitör bozulmuştu bizim. samsung üst model diye ortalama bi model ile dğeiştirmişti.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

şubat ayında almış olduğumuz samsung no frost buzdolabı eylülde termostat arızası verdi termostat istediler termostatı yokmuş getirtemediler,aynı modelden dolab ta kalmamış piyasa da bi aylık bi süreç sonunda servis bize iki alternatif sundu ürünü satın aldığımız bedelin iadesine veya ürünün bir üst modelini verilmesine  ben de bi üst modelini istedim yolladılar şimdilik bi sıkıntı yok büyük bi ihtimal sende de öyle olucak ..

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

resmi olarak firma ya bedel iadesi yapar ya da aynısından verir. Aynısı yoksa bir üst modelini vermek zorunda. Bu seçeneği sana genelde sorma iade süresi geçmişse kendisi yeni ürün verir sana. 

İmzalamazsam ne olcak?
Toplam Hit: 1567 Toplam Mesaj: 9